Đorđe Balašević

Nakon 22 godine ponovno imaš priliku u Slavonskom Brodu uživo slušati najvećeg ljubimca svih generacija: Đorđa Balaševića!

Ako nisi stigao/la kupiti ulaznicu na vrijeme, Radio Slavonija rješava problem. Imamo 2 ulaznice za koncert (petak, 27. Svibnja) i 8 za projekciju filma „Kao rani mraz“ (subota, 28. Svibnja).

Kako?

Jedino što trebaš je „skrolati“ dolje do komentara i ostaviti svoje ime, prezime i razlog zašto baš ti trebaš osvojiti ulaznicu, a Radio Slavonija će u petak u Jutarnjem show-u objaviti sretnike!

Dobitnici ulaznica za večerašnji koncert Balaševića su:

Po 2 ulaznice za film osvojili su:

 1. Alen Činkl
 2. Maja Andrijanić
 3. Katarina Marijić
 4. Andrijana Sudić

Po 1 ulaznicu za koncert osvojili su:

 1. Krešo Balašević
 2. Filip Benić

Ulaznice treba podići prije koncerta na ulazu u Dvoranu Vijuš u press centru! Čestitamo i vidimo se!Share |59 komentara

 1. Zašto bas ja moram osvojiti ulaznicu??hm e pa zato sto se zovem krešo balašević,njegov sam prezimenjak i jedini sam balašević u slavonskom brodu.i na kraju zbog toga sto volim njegove pjesme.
  P.S. NADAM SE DA JE DOVOLJNO RAZLOGA!!

 2. Ma dajte, NE LOMITE MI BAGRENJE, nego karte za koncert pa da uživam 🙂

 3. njegove pjesme su pjesme moje generacije a i generacije naše djece

 4. Jedni ga hvale, drugi žale, a treći kažu: “E moj brale…”Mnoge obožavatelje brine kako doći do karte, pa tako i mene….Interes za koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice očekivano je velik…….BUDITE MOJA ZLATNA RIBICA..ISPUNITE MI SAMO JEDNU ŽELJU!!!!!!!!!!!!!

 5. eeh nakon državne mature iz matematike ima li šta bolje nego otići na Đoletov koncert? 😉

 6. Zato što njegov pjesme oboooooooožavam…..
  Zato jer mi je to najdraži pjevać.
  Nemojte me mučite, nego karte meni… 😛

  Balašević i njegove pjesme u <3.

 7. Budući da nisam bio nikada na njegovom koncertu,tj.nisam ga nikada slušao u živo ja bih trebao biti taj koji će prisustvovati spektaklu!..

 8. Ja kartu nemam i ne znam šta da radim,moj stari kaže da ni radio nije loš..ja kartu nemam, al živim u nadi da možda dobit ću je još..

  1. Moj otac je bio njegov veliki fan često je govoro da je sve otišlo u honduras…ali njega nema skoro onoliko vremena koliko i Balašević nije bio u Brodu.Iskreno neznam puno o Balaševiću smo znam da me njegove pijesme sjete na neke drage ljude na neka bolja vremenaČesto mi njegove pjesme izmame osmijeh na lice čak i onda kada baš nemam razloga za smijeh zato bih voljela otići na taj koncert ako me povedete.

 9. karte mi trebaju kako bih otisao na koncert

 10. zato što čovjek pjeva pjesme moje mladosti, a još nikada nisam bila na njegovom koncertu. A budimo realni, opće je poznato da frajer daje 100 posto sebe na koncertima i da je pravi showman. A evo vam prave osobe koja to zna cijeniti.
  ;P

 11. Jedva sam docekala Balasevica u Brodu, a imala sam novaca samo za koncert…Sad bih i kartu za film, da uzivam dva dana…Malo mi je i to nakon 22 godine.

 12. Bio sam na Balasevicevom koncertu u danasnjoj Brlicki prije puno godina, (’88 ako se dobro sjecam) kao mlad deran, tada jedva tinejdzer. Tada nisam znao ni jednog njegovog obozavatelja pa sam isao sam. Od kolege sam posudio reporterski kasetofon i snimio dio koncerta (60 minuta) koji i danas posjedujem. Sjecam se kao da je jucer bilo, na pozornici su bili samo Djole i Aco Dujin, promovirali su album Panta Rei. Nakon tog koncerta sam retroaktivno nabavio vjerojatno sve pjesme koje je izdao do ’91, radilo se o kolekciji od oko 20-ak kaseta jer sam slusao kopije iz straha da mi tadasnji kasetofoni ne ‘pojedu’ originalnu snimku..

  Trebam li reci da sam njegov veliki obozavatelj ili je to jasno iz teksta ?

 13. …eh, što volem u životu …nemam lovu, nemam kartu, a volem đoku …volem..

 14. Kada ljubav moga srca, nekoga voli cijeli život, sluša njegove riječi kroz stihove i trudi se živjeti na njegov dobar i ljubavlju protkan način…. postoji li nakon toga išta ljepše i bolje nego ljubavi svoga srca pružiti da njegove mirne stihove, svoj uzor, čuje i dodirne uživo.. taj trenutak i osmijeh na licu, neprocjenjivi su..

 15. daj bože da i ja jednom nešta dobijem da mogu izvest muža ha ha. pozdrav ekipi Radio Slavonije i da nagovorite Đoleta da dođe na Jelas da ga malo dignemo u nebo s paraglajdingom u tandemu, pa imamo dobre pilote i operatere (naravno ako vrijeme bude išlo na ruku) dosad je plovio pa sad nek malo i leti….pozzz

 16. …e ja nemam više love za kartu za film(jer sam kupio 2 za koncert)pa tako da je to jedan normalan razlog,a prvi tražim za film tako da živim u nadi…

 17. Bila sam na poslu to jutro,kada su karte puštene u prodaju i prodane u roku dva sata. Bilo mi je žao, jer sam htjela kupit dvije i iznanaditi svoju ljubav lijepim izlaskom. Ali sada još postoji tračak nade za ovo iznenađenje- ako dobijem ove dvije karte. A zašto baš meni, tj. nama, te dvije karte?
  Daleke 1987. u proljeće, Đole je imao koncert u Zagrebu, a ja i moj dragi tada smo se zabavljali( bili smo srednjoškolci ŽOC-a) i to nam je bio 1. koncert na kojeg smo zajedno otišli- bilo je predivno, za pamćenje…
  Životni putevi su nam se razišli 1988.god.- “mlado,ludo”- ja sam se udala, on se oženio- u međuvremenu on se rastao i ja sam se rastala. Slučajno smo se opet sreli nakon 21.godine i kemija je proradila. Sada živimo skupa i uživamo u životu, vesele nas sitnice i često se sjetimo svih lijepih trenutako provedenih zajedno u mladosti .
  Zato bi nas posebno razveselile karte za koncert ili barem za film- Radio Slavonija uljepšala bi jednu našu veče.

  ” Želio je konje vrane, po livadi razigrane,
  Sat sa zlatnim lancem i salaše ,
  Želio je njive plodne, vinograde blagorodne,
  U karuce pregnute čilaše,
  Ali nije mogo da ih ima……”

 18. bila sa davno na njegovom koncertu u slavonskom beodu, ali tada sam si to mogla priuštiti……………sada bih rado išla, ali ne radim i nemam novaca………………. a

 19. Jednostavno želim otići na koncert a karte nemam!

 20. Ako obećate da će proćitati svaku riječ u nastavku ne sumnjam da ćete i vi misliti da baš meni idu ulaznice:

  Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice, Tomislavu idu ulaznice….

 21. IZNENADILA BIH MUŽA , OBOŽAVAMO BALAŠEVIĆEVE PJESME ,A I FILM BI BILO LIJEPO POGLEDATI!

 22. Ulaznice za koncert Balaševića trebate dodijeliti MENI, jer NIKAD NIŠTA U ŽIVOTU NISAM DOBIO!

 23. zato što sam ja ja…….

 24. JA BI IŠLA NA KONCERT JER VOLIM SLUŠATI ĐORE BALAŠEVIĆA A NEMAM ULAZNICE A NIKAD NISAM NIŠTA OSVOJILA PA BI BILA SRETNA DA BAR SAD NEŠTO DOBIJEM .HVALA

 25. Želim da mi otpjeva Nedostaje mi naša ljubav…

 26. Zato što sam ga gledala i uživala u njegovom 1. koncertu u Brodu. Zato što sam išla u Zagreb kad je došao 1. puta nakon toliko godina išćekivanja. Zato što imam karte i što ću ići. Zato što ću ići i na film. Zato što RS dužna mi je odgovor za posao, a nisam ga dobila i da se iskupi dat će mi karte da povedem svoje kćeri.

 27. već 15min sjedim i smišljam što napisati, i zbilja ne znam!!! imam karte za koncert, jedva čekam petak doživjeti tu čaroliju, a kad biste mi poklonili 2 karte za film bila bih najsretnija osoba na svijetu jer bih zaokružila taj doživljaj kojem se iskreno veselim!!! a i konačno bih dokazala dečku kakav je Đole umjetnik!!! ;)))

 28. Htjela bih djete odvesti da pogleda film ali u ovoj situaciji je to nazalost nemoguce, osim ako nam vi u tome ne pomognete :))

 29. voljela bih ići na koncert gdje ima puno ljudi,godinama sam bila izdvojena od velikih koncerata,zbog teške nesreće od koje je prošlo 11 god,popravilo mi se zdravstveno stanje i sada želim ići na koncert a nemam para,a trebala bih dvije ulaznice,hvala

 30. Moj muž i ja upravo danas slavimo 20-u godišnjicu braka i to bi nam bio idealan poklon.Zato vas molim da nam molitve uslišate.Pozdrav iz Kobaša

 31. Iz razloga što mi je djevojci 18 rođendan..a živi za Balaševića, i želim malo mira i spokoja pošto mi se svašta izdogađalo u poslijednja 3 tjedna…

 32. Želim kartu za film. Zašto? Nema se kuna visok je datum…

 33. ..zašto ..zato što imam rođendan 26.5. i prijatelj me obećao voditi na koncert..ali je iznevjerio..pa eto da i sama sebe ne iznevjerim;)))

 34. trebao bi dobit ulaznicu zato sto nisam nikad bio u životu ni na jednom koncertu a eo sad mi se bas ide slušat đoleta, hvala unaprijed

 35. Fiilm………………………………..

  1. 2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film.. 2 za film.. 2 za film… 2 za film.. 2 za film… 2 za film…2 za film!

 36. Zašto bih trebao baš ja dobiti kartu za koncert? Zato što obožavam Đoletove pjesme, kada je gostovao u Brodu ’88 nisam bio ni u planu :)), a sada stara nema love za kartu. Stoga, moooooooooooooooooooolim jednu kartu za koncert. Pozdrav Radio Slavoniji… I od stare isto, viče.:)))

 37. Kartu bi poklonio svojoj frendici koja je dobila posao nakon dugo godina potrage i to bi bio savršen poklon za nju jer obožava Balaševića i jako bi je to razveselilo.. 🙂

 38. Bok dragi moji!
  Budući da ne radim i nemam novca za Balaševića, a volim ga slušati (a tko ne voli?), mislim da zaslužujem ove karte :)) Drugi razlog zašto zaslužujem karte je da me utješite što nisam pršla za voditelja na Radio Slavoniji ;)) Jel tako? Pozdrav, super ste!

 39. U grad nam stiže Đole i njega mnogi vole,
  a ja ga od drugih više volim i zato vas lijepo molim:
  daaaaajte mi karte….. 🙂

  za film 2 molim.

 40. Bila sam na Đoletovom koncertu u Opatiji i na Brijunima i to su trenutci koje ću uvijek pamtit.Vjerujem da će i ovaj koncert, svima koji ga budu posjetili,zauvijek ostati u srcu.Voljela bih ići i u Brod ali kad bi dobila kartu poklonila bih ju jednoj dragoj osobi koja je veliki obožavatelj a nikad nije bila na Đoletovom koncertu.

 41. Sjedim ja tako i mislim: “Što ću u subotu radit?!
  Mogla bi bicikl vozit’, mogla bi cijeće sadit…”

  A onda mi na pamet sine: “Da nam je barem kino,
  pa Đoletov film gledati, baš bi mi bilo fino!”

  1. 2 kom. plizzzzzzz… :))

 42. ja bi na film…
  ulaznice za koncert imam.. tamo se vidimo.. a vidimo se i na filmu ako mi poklonite ulaznicu

 43. Što reći a nije napisano. Karte sam tražila i u Požegi pa ih nisam uspjela kupiti. Moj muž obožava Balaševića. Svakodnevno i glasno sluša njegove pjesme pa htjela to ili ne i ja sam riječi naučila napamet. Znam kako bi i mene obožavao (možda kao i Balaševića) kada bih mu donijela karte za koncert. 🙂

 44. kartom bih pomogla da se dvoje ljudi koji kruže već dugo jedno oko drugog konačno zbliže tj.da dobiju svojih par trenutaka raja,jer za ljubav je potrebno samo ono malo,to je definitivno druga dimenzija,a gdje ćeš bolju osobu da otvori vrata tog čarobnog svijeta doli naš nenadmašni romantičar đole!LJUBAV POBJEĐUJE I RUŠI SVE PREPREKE!Mnogi će reći da je to utopija,ali Đole zna da je to itekeko ISTINA ZBOG KOJE VRIJEDI ŽIVJETI!!!!!!!!!!!!!!!

 45. Ja bih danas trebala dobiti 2 do 3 karte za film, jer sam se prijavila i jučer, a opet ništa 🙁
  Jedna za mene, a dvije mojim roditeljima, jer bi oni to jako, jako voljeli……

 46. Već drugi put pišem i opet u rimi,
  jer dobri su Gibo i Stanić Jimmy,
  al’ nitko nije dobar k’o Đole,
  njega i mladi i stari vole!

  Jer sad uz pjesme i film on ima,
  a toga nema ni naš bećar Šima!
  Sad kad sam fino rekla vam sve,
  molim Vas dajte za FILM karte 2!

  1. HVALA! 🙂
   Gdje možemo podići karte?

 47. Moje ime je Zlatko Kmet
  Đoleta volim skoro k’o svijet,
  Volim ga skoro k’o svoju ženu
  i karte želim za ljubav njenu.
  Pa da ju mogu vodit u kino,
  Vjerujte bilo bi jako fino

 48. JA BIH TREBALA DOBITI ULAZNICU JER SAM PRIJE 2 MJESECA SA MUŽEM RAZGOVARALA O TOME KAKO JE JEDINI KONCERT NA KOJI BIH JA ŽELJELA JOŠ OTIĆI BAŠ KONCERT ĐORĐA BALAŠEVIĆA. TAD SMO ŽIVJELI U RIJECI I NISAM POJMA IMALA DA ĆE ĐOLE DOĆI U BROD.. MI SMO SE VRATILI I NIJE PROŠLO PAR DANA, A JA ČUJEM DA ON DOLAZI, PA JEL MOŽETE TO VJEROVATI?!!! TO JE DEFINITIVNO ZNAK DA BAŠ TA KARTA MENE ČEKA I JA VJERUJEM DA ĆETE I VI TO TAKO SHVATITI !!! POZDRAV I VIDIMO SE KAD DOĐEM PO ULAZNICU!!! P.S. PISALA SAM NAMJERNO VELIKIM SLOVIMA DA BISTE ZAMJETILI MOJ KOMENTAR, NADAM SE DA JE UPALILO! SAMO JOŠ DA NAGLASIM DA BIH ŽELJELA ULAZNICU ZA KONCERT!! ETO TOLIKO OD MENE 😉

 49. ne znam pisat rime a nemam ni godišnjcu braka i nikome ne poklanjam te ulaznice nego jednostavno
  željela bih s mužem otići na koncert pa eto možda me iznenadite 😉

 50. nikad od vas nisam ništa tražila..evo sada tražim kartu za koncert………….radim u vojsci..umorna od terena i svega….koncert bi mi došao kao šećer za završetak vikenda :=))))) imajte me u vidu :=)))

 51. Jedni ga hvale, drugi žale, a treći kažu: “E moj brale…”Mnoge obožavatelje brine kako doći do karte, pa tako i mene….Interes za koncert Đorđa Balaševića i Panonske mornarice očekivano je velik…….BUDITE MOJA ZLATNA RIBICA..ISPUNITE MI SAMO JEDNU ŽELJU!!!!!!!!!!!!!

 52. please za koncert…………….učinite mi kraj vikenda sretnim :=)))))))))))

 53. ..džaba bilo konja vranih po livadi razigranih,džaba sata i salaša kad ja nemam kartu za Balaša!! 🙂

 54. Svi moji frendovi karte imaju
  i kažu da nagradne igre se štimaju…
  Pa ako kartu sad date meni,
  frendovi ostat će zatečeni.

 55. Hvala!!!!!! 🙂