Ivona Riđan ostvarila sedam pobjeda na sedam turnira

foto TK BRod

Na posljednjem ovogodišnjem otvorenom turniru do 10 godina održanom u Vinkovcima (26.i 27.08.2017.) sjajni rezultati brodskih tenisača. U konkurenciji djevojčica slavila je Ivona Riđan (TK Brod) svladavši u zanimljivom finalu, 4-2 4-1 Ninu Marić  (TK Vinkovci) . Sa osvojenim maksimalnim brojem bodova, sedam pobjeda na sedam turnira, Ivona kao prvoplasirana igračica iščekuje završni masters i odlazak na Državno prvenstvo. Ujedno sa ovom sedmom pobjedom, Ivona je postala prva i jedina u Hrvatskoj i u kategoriji djevojčica i u kategoriji dječaka U10, kojoj je pošlo za reketom, da osvoji sve turnire u sezoni koji su bili na rasporedu u pojedinoj regiji ( 6 regija).

U konkurenciji dječaka slavio je Karlo Brkić  (TK Vinkovci) svladavši u finalu  Inu Horvata (TK Požega). Fran Jelić (TK Brod) osvojio je treće mjesto čime se velikim koracima približio nastupu na Državnom prvenstvu.

TK Brod predstavljali su i Mirko Škrinjar, Dominik Škrinjar, Romeo Blatančić, Dora Vučković, Elena Karlović, Lara Halajko, Sara Karlović i Ema Halajko.Share |