Ivona Riđan osvojila i regionalni Masters

foto TK Brod

Proteklog vikenda, 2.-4.9. u Požegi, održan je regionalni Masters u kategoriji 10 godina, za djevojčice i dječake. Na natjecanju je nastupilo po 16 najboljih tenisačica i tenisača Slavonije iz protekle sezone. U kategoriji djevojčica, svoju dominaciju, osvojenim i Mastersom kao osmim turnirom ove sezone, ponovo je potvrdila Ivona Riđan iz TK Brod. Ivoni je ovo bio 8 turnir koji je zaredom osvojila, uz fantastičan omjer od 33 odigrana i dobivena meča, bez izgubljenog seta. Kiša i česti prekidi mečeva tijekom cijele subote i nedjelje, nije umanjila dobru organizaciju i zalaganje organizatora, koji su uz pokroviteljstvo tvrtke Alles, natjecateljima osigurali odlične nagrade (bicikle, električne romobile, teniske torbe, medalje i pehare), te zaslužili sve pohvale.

Radi već spomenutih vremenskih neprilika, završnica je odigrana u ponedjeljak (prvi dan škole). U finalu djevojčica susrele su se kao i prošlog vikenda u Vinkovcima, Ivona Riđan (TK Brod) i Nina Marić (TK Vinkovci). Ivona je ovog puta sa 4-1 4-1 ponovo bila bolja od Nine, i ovim susretom zaokružila fantastičan učinak sezone, te postala prva i jedina u Hrvatskoj u kategoriji 10 godina, koja je osvojila sve turnire u sezoni.

U konkurenciji dječaka u finalu su se u odličnom meču susreli Fran Jelić (TK Brod) i Karlo Brkić (TK Vinkovci). Fran je prikazao dobru igru i u oba seta vodio 2-0, ali ipak nije izdržao i uz rezultat 4-2 4-2, izgubio od odličnog Karla, koji je u kategoriji dječaka također tijekom cijele sezone bio dominantan i osvojio 7 od 8 turnira ( jedan turnir nije nastupio).

Ovim Mastersom završena je sezona i sada preostaj još samo jedan službeni turnir “Državni Masters”, na kojem će krajem mjeseca u Zadru, boje TK Brod braniti Ivona Riđan i Fran Jelić.

Na Mastesu iz TK Brod su još nastupili, Mirko Škrinjar 11.mj, Lea Garić 7.mj i Lara Halajko 13.mj

Rezultati Mastersa

djevojčice:

1. Ivona Riđan -TK Brod

2. Nina Marić -TK Vinkovci

3. Anja Belvanović -TK Đakovo

dječaci:

1. Karlo Brkić -TK Vinkovci

2. Fran Jelić -TK Brod

3. Ino Horvat -TK Požega

Djecu TK Brod vode viši sportski treneri tenisa Davor Vukelić (A) i Ivan Škrinjar (A).Share |