Odmor u srcu Slavonije

BLIŽI SE KRAJ RADNOG DANA I MISLIŠ NA ODMOR? VRIJEME JE ZA OPUŠTANJE NA ČISTOM ZRAKU – GOSTOPRIMSTVO KOJE ĆE VAM PRUŽITI ODMOR OD UŽURBANOG ŽIVOTA – ZLATNI LUG POŽEGA! SLAVONSKA GASTRONOMSKA TRADICIJA, VRHUNSKA VINA, NETAKNUTA PRIRODA I ISKRENO GOSTOPRIMSTVO U SRCU ZLATNE DOLINE!

Vinogradarski ćevap, piletina pripremljena na nekoliko originalnih načina – mali su dio ponude jela koja se nalaze na gastro karti „Zlatnog luga“, mameći sve istinske hedoniste da navrate u Požegu i uvjere se u turističke potencijale Slavonije.

Krčma Zlatni Lug pruža cjelokupnu ugostiteljsku uslugu za sve manifestacije… Od svadbi, rođendana, zaruka, godišnjica mature, raznih proslava sve do poslovnih sastanaka.

Prenoćište Zlatni Lug vrlo je ugodno za boravak i odmor, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. Može se iznajmiti po osobi ili cijela kuća za duži boravak, vikend ili noćenje. Na raspolaganju su Vam 21 moderno uređena soba sa kupaonicom.

U samom dvorištu osigurana su parkirališna mjesta. Na raspolaganju vam je i udoban zajednički prostor za doručak i druženja.Share |

TAGS: