Kids Science Day 21.10. u City Colosseumu

Foto City Colosseum

City Colosseum i Twister igraonica pozivaju sve mališane na besplatni zabavni program i u mjesecu listopadu kada se okrećemo pravim malim znanstvenim istraživanjima. Zabava se i ovog vikenda nastavlja u City Colosseumu, a očekuje Vas besplatni zabavni znanstveni program i natjecateljsko druženje. Ukoliko imate kod kuće male istraživače, a ponekad ne znate dati odgovor na sva mudra dječja pitanja pridružite se znanstvenom programu koji će Vam pomoći. Ove subote je pravo vrijeme da utažite njihovu znatiželju i dovedite ih u Twister igraonicu.

Subota, 21.10. od 17h do 19h uživamo u zabavnom programu KIDS SCIENCE DAY koji je namijenjen svim mališanima koji se žele upustiti u eksperimentalnu avanturu.

• EDUKATIVNO KREATIVNA RADIONICA – mali istraživači će uz znanstvene eksperimente dobiti odgovore na velika znanstvena pitanja i upoznati rainy glass.
• COLORING SCIENTIFIC CORNER – treniramo prstiće i mozak šarenim oblicima i izumima.
• CRAZY SCIENTIST PHOTO BOOTH – najdraži nam kutak koji stvara najluđe fotke za pamćenje je i ovog vikenda s nama ali u znanstvenom ozračju.
• XXL NAGRADNA IGRA „POLIGON VJETROVITA UTRKA“ – mališani će se okušati u natjecateljskim druženju, a za najsretnije mališane pripremamo i slatke darove.

Vidimo se u subotu 21.10. od 17h do 19h uz veselu znanstvenu Twister ekipu. Program je besplatan za sve posjetitelje City Colosseuma i odvija se na 1.katu City Colosseuma ispred igraonice Twister. Pozivamo sve naše male i velike posjetitelje da se pridruže programu i s nama dobro zabave. Vidimo se u City Colosseumu jer to je Vaš centar shoppinga i zabave.

Web: www.city-colosseum.hr
Facebook: City Colosseum Slavonski Brod
Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIuj4lvXH5Htj5nY7NPbJJw
Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM
MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVEShare |