O nama

Tko smo mi?

Radio Slavonija je privatna, neovisna, komercijalna radijska postaja sa sjedištem u Slavonskom Brodu i županijskom koncesijom za područje Brodsko posavske županije. Od 22. rujna 2010. mi smo i prvi formatirani radio na području Slavonije. Program emitiramo 24 sata dnevno na frekvencijama 88,6 (Slavonski Brod) 94,3 (Oriovac) i 89,1 MHz (Nova Gradiška).

Dugo smo istraživali, naporno radili i na kraju napravili dobar posao. U skladu smo sa svim najvišim standardima europskih radijskih postaja. Modernim, dinamičnim, informativnim, aktualnim, originalnim i zabavnim sadržajem veliku pažnju posvećujemo zadovoljstvu i naših slušatelja i klijenata.

Velika pokrivenost radijskog signala rezultat je postavljanja tri odašiljača na različitim lokacijama naše županije. Osim na području Brodsko posavske županije naš signal se širi do Novske na zapadu, Županje, Vinkovaca i Osijeka na istoku, te Daruvara, Kutjeva i Našica na sjeveru Hrvatske. Prednost dobro raspoređenih odašiljača je čujnost naše radio postaje u susjednoj Bosni i Hercegovini (sve do Banja Luke).

Naš tim

Iza nas je 19 godina ustrajnog razvoja programa, proširivanja kadrovske strukture, unapređivanja ekonomske osnove i usavršavanja tehničke podrške. Modernom i naprednom tehnikom kao i kadrovima uspješno konkuriramo ostalim radio postajama. Osluškujemo potrebe naših slušatelja, zapažamo njihove navike i pratimo trendove. Transparentno i objektivno pratimo najvažnija politička, kulturna, društvena i gospodarska pitanja.

Marketing je ključan korak za uspješnu prodaju zbog toga neprestano ulažemo napore u unaprjeđenje produkcije, zvučnih efekata i glasova koji će omogućiti najbolju kreaciju poruke svakog klijenta. Osmišljavamo, kreiramo i realiziramo kako veliki broj sales promocija za klijente, tako i radijskih promocija u kojima posjećujemo, nagrađujemo i promoviramo različite teme i sadržaje iz mjeseca u mjesec, na veliko zadovoljstvo naših slušatelja diljem cijele regije. Uz klasične oblike oglašavanja (spotovi/PR emisije) naš kreativan tim radi i sponzorstva, promocije kao i web oglašavanje.

Naši slušatelji

Svojim raznolikim, kvalitetnim i kreativnim konceptom sadržaja zadovoljavamo želje i potrebe svih dobnih skupina naših slušatelja. Uz njih smo kada se bude, kada voze djecu u vrtić, kada idu u školu ili na fakultet, na poslu, na ručku, uz popodnevni odmor i u večernjim satima… Informiramo ih, educiramo, zabavljamo, a stranim i domaćim hitovima ponekad i rasplešemo.

A ovako je sve počelo…