Program i voditelji

Jutarnji show od 6 do 10 sati

Svako jutro vas budimo i uz vas smo dok se spremate na posao, vozite djecu u školu ili pijete svoju prvu kavu. Dokaz smo da i jutro može biti s osmijehom na licu!

Prijepodne na Radio Slavoniji od 10 do 14 sati

Djeca u školi, vi na poslu ili u kuhinju… Olakšajte si i razbistrite prvi dio dana u prijepodnevnom show-u Radio Slavonije, koji vam donosi optimizam i smijeh te sličice iz naše svakodnevice uz mnoštvo korisnih informacija. Uz osvrt na razne aktualnosti, puštamo vam samo najbolju glazbu, a osobito je veselo kada vam dijelimo nagrade. Uz Radio Slavoniju vaša radna prijepodneva proći će vam u trenu!

Poslijepodnevni program  od 14 do 18 sati

Drugu, bolju i lakšu polovicu dana provodite uz informativno – zabavni program Radio Slavonije koji vam nudi hit teme uz samo najbolju glazbu. Ostanite uključeni u život i svakodnevicu našeg i vašeg Broda i Županije.

Vikend na Radio Slavoniji

Radni tjedan je iza vas. Da bi vikend prošao u najboljem raspoloženju, da biste se lijepo odmorili i opustili sigurno vam treba dobra glazba i zanimljive teme. Već od petka popodne, pa sve do nedjelje obavljamo svoju zadaću – šaljemo vam pozitivne vibracije uz samo najbolju glazbu!