Boris Koudela

Kako je sve krenulo?

Vjeruje u sudbinu. Evo i zašto. Naime, čim je rođen, liječnici su ustanovili da ima rijetku krvnu grupu, radio pozitivnu. Stoga, njegovim roditeljima nije bilo druge, nego da mu već u prvoj godini života daju mikrofon u ruke. Odrastajući uz gramofon, kazetofon, magnetofon i radio, postao je obožavatelj radijske tehnike koja je u to vrijeme proizvodila zvuke 80 – ih, koje je upijao kao pustinja vodu.

Prvi amaterski koraci

U osnovnoj školi je učinio korak bliže radiju – postao je radio amater. Naučio je sve o odašiljačima, antenama, i kako učiniti da se dobar glas daleko čuje. Zbog toga ga susjedi i dan danas čudno gledaju, jel u njegov dom ulazi oko 18 antenskih kablova…

Nakon završene srednje škole, sudbina ga je odvela još jedan korak bliže radiju – našao se pred miks pultom slavonskobrodskih diskoteka koje je punio krajem devedesetih, i u kojima je naučio kako svirati i dušu dirati…

I tada je u njegov život ušla Radio Slavonija. Uz nju već godinama prati i stvara hitove, domaće i strane, kroz zabavniji i opušteniji program.

A danas…

Danas je radijski voditelj, roditelj, ali i slušatelj frekvencija te istraživač najnovije glazbe, software-a i hardware-a te sve ostale nove tehnologije. Zna se snaći s kuhačom i žlicom, dobro se orijentira na planinama, no ne i na nogometnim stadionima i ostalim sportskim dvoranama, osim ako se održava koncert njegovih omiljenih bendova u njima.