Darija Jakičić

 

POČETAK

Prvi susret s radijskim mikrofonom dogodio se 1997.godine. Bila je to ljubav na prvo sljubljivanje i osjećaj bliskosti s radijskim
eterom i slušateljima. Nakon 10-godišnje televizijske karijere, život se ponovo poigrao s emocijama i vratio ju prvoj ljubavi, radijskom eteru kao podsjetnik kako su određene stvari ipak predodređene. Optimizam, široki osmjeh i pozitivna energija je ono što Darija s radošću dijeli sa slušateljima u poslijepodnevnom terminu između 14 do 18 sati svaki dan. Osim poslijepodnevnog programa, uređuje i vodi emisiju o zdravlju “Nazdravlje” svakog ponedjeljka u 20 sati.

KARIJERA

Završen poslijediplomski studij ekonomije nije ju odveo u smjeru ekonomskih znanosti i statističkih analiza, nego vratio nazad u radijski eter kao podsjetnik kako posao može biti ljubav, hobi, slobodno vrijeme i prostor za opuštanje. Iza sebe ima 20 godina karijere u medijima (televizija, radio)

Uvijek nasmijana, vesela i optimistična svoj život vidi kao nepredvidivu i uzbuđujuću putanju koja se svakodnevno isprepliće i obogaćuje raznim životnim iskustvima i ljudima koji oplemenjuju njen život.