Vijesti

IZMJENE I DOPUNE ZAKONA O SIGURNOSTI PROMETA NA CESTAMA

Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dana 24. srpnja objavljen je u Narodnim novinama ( NN 70/19) te stupa na snagu 1. kolovoza. 

U vezi sa spomenutim, a u cilju informiranja sa izmjenama i dopunama, dana 24. srpnja, u Ravnateljstvu policije, održan je sastanak na kojemu su nazočili: potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova dr.sc. Davor Božinović, glavni ravnatelj policije Nikola Milina, načelnik Uprave policije Ivan Merćep, voditelj Službe za sigurnost cestovnog prometa Ravnateljstva policije Josip Mataija, dekan Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Tomislav Josip Mlinarić, voditelj Katedre za tehniku cestovnog prometa doc. dr. sc. Rajko Horvat, predstojnik Zavoda za cestovni promet doc. dr. sc. Luka Novačko te načelnici i rukovoditelji policijskih uprava iz cijele države.

Na sastanku je cjelokupni operativni sastav prometne policije, upoznat sa izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama te načinom postupanja, odnosno policijskim upravama su dane jasne i konkretne smjernice za daljnji rad po pitanju problematike sigurnosti cestovnog prometa.

Cjelovitu informaciju sa održanog sastanka pogledajte na web stranici MUP-a www.mup.hr


 

Facebook Twitter Instagram