Vijesti

SANKCIONIRANI ZBOG PUCANJA IZ PLINSKOG I VATRENOG ORUŽJA

Unazad dva dana, na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirana su dva slučaja pucanja iz plinskih pištolja, te jedan slučaj  pucanja iz vatrenog oružja.

Dana 24. prosinca, oko 18.15 sati, u Slavonskom Brodu, 46-godišnjak je remetio javni red i mir građana, jer je u alkoholiziranom stanju ispred ugostiteljskog objekta, ispalio u zrak više hitaca iz plinskog pištolja.

U Novoj Gradiški, dana 25. prosinca, oko 7.30 sati, 22-godišnjak je ispred ugostiteljskog objekta, u alkoholiziranom stanju (3.32 promila) vikao i galamio, te iz plinsko – signalnog pištolja ispalio dvije rakete.

Dana 26. prosinca, oko 2 sata, na području Općine Garčin, 51-godišnjak je u alkoholiziranom stanju, pucao iz automatske puške, koje je imao u neovlaštenom posjedu.

Policijski službenici su oduzeli oružje i pripadajuće streljivo, te protiv počinitelja podnose odgovarajuće prekršajne prijave Prekršajnom sudu, odnosno kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.
POLICJA UTVRĐUJE OKOLNOSTI NASTANKA POŽARA


Jučer (dana 26. prosinca), oko 5 sati, u Slavonskom Brodu, iza Strojarskog fakulteta, došlo je do požara kontejnera za smeće. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba,  a ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod. Vatra je oštetila fasadu i prozor fakulteta, te osobni automobil parkiran u blizini. Policijski službenici su očevidom u nazočnosti inspektora zaštite od požara, utvrdili da je do požara došlo uslijed djelovanja otvorenog plamena, te nastavljaju daljnji rad u cilju utvrđivanja ostalih okolnosti nastanka požara.


Facebook Twitter Instagram