Vijesti

10. studenog Nacionalna konferencija eTwinninga 2023

 

 Nacionalna konferencija eTwinninga 2023. će se održati 10. studenog s početkom u 10 sati u poslovnom centru Wespa Business & Lounge, Radnička cesta 50 u Zagrebu, u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU.

Na konferenciji će biti riječi o implementaciji inovacija i novih tehnologija u obrazovanju, a sudionici će moći doznati i kako eTwinneri u svoj rad ugrađuju brojne druge inicijative, poput inicijative ITE (Initial Teacher Education) – inicijalnog obrazovanja odgojno-obrazovnih djelatnika te mreža i inicijativa Euroguidance i Eurydice.

Događanje će otvoriti mr. sc. Antonija Gladović, ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU.

Na konferenciji će biti predstavljeni dobitnici eTwinningove nagrade COMET za najbolje eTwinningove projekte u školskoj godini 2022./2023. i priznanja u okviru inicijative eTwinning ITE, kao i dobitnici Europske nagrade za inovativno poučavanje i Europske jezične oznake u sklopu programa Erasmus+.

U radioničkom dijelu konferencije ambasadori eTwinninga održat će interaktivna i praktična predavanja na različite teme u skladu s prioritetima eTwinninga i Erasmusa+. Naime, eTwinning je virtualna platforma za međunarodnu suradnju i usavršavanje u okviru programa Erasmus+. Ujedno je to najveća europska zajednica učitelja i nastavnika koja broji više od milijun članova.

Na poveznici je dostupan program konferencije,

06.11.2023 18:26:29

Facebook Twitter Instagram