Vijesti

35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore

 

35. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore koji će se održat će se u ponedjeljak 27. studenoga Hotel Well (kongresna dvorana Invigo, Terme Tuhelj).

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Krapinsko-zagorske županije, a pokrovitelji i partneri su Ministarstvo turizma i sporta RH, Krapinsko-zagorska županija, Hrvatska turistička zajednica, HDS ZAMP i Metro Hrvatska.

Kongres će biti posvećen raspravama o trenutnom stanju u ugostiteljstvu, izazovima nedostatka radne snage i zapošljavanja te turističkom potencijalu cjelogodišnjeg turizma kontinentalne Hrvatske, u kojima će sudjelovati relevantni stručnjaci i predstavnici nadležnih institucija za aktualna pitanja u sektoru ugostiteljstva i turizma.

Uz mnoge visoke uzvanike te predsjednika Hrvatske obrtničke komore Dalibora Kratohvila, potpredsjednike HOK-a, predsjednika Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Franza Letice  i članova Ceha, svečanom otvorenju Kongresa prisustvovat će krapinsko-zagorski župan Željko Kolar. Uoči druge panel rasprave okupljenim ugostiteljima i turističkim djelatnicima obratit će se ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac kao pokrovitelj ovog tradicionalnog skupa ugostitelja i turističkih djelatnika.

 

23.11.2023 17:23:52

Facebook Twitter Instagram