Vijesti

Aktualna situacija s koronavirusom: Blago povećanje broja oboljelih

Prema podacima Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije u protekla 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježen je jedan novi slučaj zaraze  bolesti COVID-19. 

Ukupan broj zaraženih osoba na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije sada  iznosi 12.029.

U proteklih 24 sata  preminula je jedna osoba  od posljedica bolesti COVID- 19. Ukupan broj preminulih osoba od COVID-19 na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako i dalje iznosi 242.

U slavonskobrodskoj Općoj bolnici "Dr. Josip Benčević" hospitalizirane su  3 osobe od čega je jedna  osoba  na respiratoru. U novogradiškoj Bolnici nema hospitaliziranih osoba zbog posljedica bolesti COVID- 19.

Aktualna situacija s epidemijom koronavirusa u Brodsko posavskoj županiji, kao i ostatku naše zemlje, razlikuje se  iz dana u dan. Naime, u srijedu je na ovom području bilo 11 novooboljelih osoba, da bi već danas brojka ponovno pala na jedan novi slučaj. 
Ovotjedne podatke o  novooboljelima komentirao je ravnatelj Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Brodsko posavske županije, prof.dr. Ante Cvitković. Njegovu izjavu možete poslušati u nastavku; 

FOTO: https://www.computerworld.com/
29.07.2021 16:15:00

Facebook Twitter Instagram