Vijesti

Ansambl LADO svoju ljetnu turneju otvorio u Slavonskom Brodu

Ljetna turneja Ansambla LADO počela je večerašnjim koncertom Ladovih solista i orkestra u Slavonskom Brodu, uz vokalno-instrumentalni program „Kak je teško našu ljubav tajiti“. Izveli su ga na prostoru pored Kazališno koncertne dvorane, kao dio manifestacije Brodsko glazbeno ljeto, a isti program izvest će i u Osijeku i Iloku 8. i 9. srpnja.

Kako nam je rekla ravnateljica Ansambla LADO, Ileana Jurin Bakotić - 'Unatoč specifičnoj i neizvjesnoj godini za sve umjetnike i kulturne institucije, tako i za Ansambl LADO, ovog smo ljeta pripremili nekoliko različitih događanja – od vokalno-instrumentalnog programa „Kak je teško našu ljubav tajiti“, no tu su i koncerti LADO Electra do projekcija dokumentarnog filma.

Slavonski Brod grad je koji rado posjećujemo barem jednom u godini, a dokaz je što smo našu turneju odlučili početi upravo u vašem gradu'. 

Tako je publika u Slavonskom Brodu imala priliku vidjeti dvanaest glazbenika i šest solista LADA, koji su glazbom obišli Posavinu, zagrebačko Prigorje, Slavoniju, Baranju, Podravinu, Međimurje, zapravo cijelu kontinentalnu Hrvatsku, zaključila je Jurin Bakotić..

07.07.2020 22:42:00

Facebook Twitter Instagram