Vijesti

'Bijelo-crna noć' NK Marse uz TS Arteški bunar i Maju Šuput

Nogometni klub "Marsonia", ponos i zaštitni znak Grada Slavonskog Broda, ove godine obilježava 110 obljetnicu postojanja. Proslava ovog velikog rođendana započela je na svečanoj Bijelo-crnoj noći u organizaciji kluba, koja je bila i odlična prilika za rezimiranje dosadašnjih uspjeha, ali i sadašnjeg stanja u klubu. Čestitke na dosadašnjem predanom i uspješnom radu "Marsonie", došle su i iz Hrvatskog nogometnog saveza.U ime Davora Šukera, čestitkle je prenio Marijan Kustić, direktor HNS-a za natjecanja i infrastrukturu.  

Okruglu, 110. obljetnicu postojanja, obilježit će i ozbiljne investicije. Rekonstrukcija glavnog terena, izgradnja pomoćnog te uređenje tribina od obećanja postaju stvarnost. Uz Hrvatski nogometni savez, kada su ulaganja u pitanju, potpora Nogometnom klubu Marsonia dolazi i od Grada Slavonskog Broda.  

Bijelo-crna noć je bila i prilika da se klub zahvali svima onima koji su na značajan načio obilježili i doprinjeli stvaranju kluba kakav je danas. Plakete su dodijeljene Mariju Mandžukiću, Ivici Oliću, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru, Brodskoj Posavini, ali i gradonačelniku Mirku Duspari te županu Danijelu Marušiću.  

Da bi proslava dugogodišnjeg rada bila potpuna, i dostojna veličine ovoga kluba, pobrinuo se Tamburaški sastav Arteški bunar te zvijezda večeri, Maja Šuput. Marsonia proljeće dočekuje spremna, i to pod novim vodstvom trenera Braslava Ostojića. Očekivanja su velika, baš kao i planovi za nastavak obilježavanja 110 obljetnice. Iz kluba najavljuju brojna natjecanja i sportske aktivnosti kojima će se rođendan nastaviti slaviti čitave godine.

Foto: Luka Safundžić  

11.02.2019 00:04:00

Facebook Twitter Instagram