Vijesti

Bjelica nakon Lokomotive: Igramo na rezultat i pobjedu

 I treći puta ove sezone Osijek je bio bolji od Lokomotive. Nakon 2:1 i 3:0, ovaj puta je ostvarena pobjeda od dva gola razlike (2:0).

Te utakmice u kojima su unaprijed upisani bodovi u pravilu su najteže. Ni ova današnja nije bila drugačija. Dosta smo teško izborili pobjedu, mogla je na kraju biti i nešto rezultatski uvjerljivija, ali je i ovako zaslužena. S nova tri boda idemo na stanku. Nekoliko dana ćemo se odmoriti, potom regeneracijski odraditi idući tjedan, da bi se nakon toga najozbiljnije pripremali za iduće gostovanje u Puli, izjavio je Nenad Bjelica.

Protiv Lokomotive smo vidjeli Osječane u dva različita sustava na terenu. Bjelica je u tom smislu vrlo pragmatičan i nijedna formacija nije sasvim „zacementirana“.

Prepoznajemo problem na terenu i moramo ga na neki način riješiti. Uostalom, igramo na rezultat i na pobjedu. To je najvažnije, da ekipa bude defanzivno stabilna, prema naprijed ofenzivna i opasna. Uostalom, od 23 utakmice otkako smo ovdje, mi smo u 22 postigli zgoditak. No, moramo biti čvrsti i u defanzivi. Krenuli smo u rasporedu 3-5-2, u drugom dijelu smo ga promijenili u 4-1-4-1 i tada smo se stabilizirali u obrambenom dijelu.

Izvor: NK Osijek 

20.03.2021 09:05:33

Facebook Twitter Instagram