Vijesti

Blogeri u posjetu Slavoniji

Hrvatska turistička zajednica provodi još jednu promotivnu kampanju, ovoga puta usmjerenu na Slavoniju. Nastavak je to odlično prihvaćene kampanje 'Visit Slavonia, Share Slavonia' koja se fokusirala na društvene mreže i blogove.

Tako će blogeri stranih zemalja koji na svojim društvenim kanalima okupljaju preko milijun pratitelja, posjetiti Slavoniju od 3. do 8. rujna, što znači da nam u goste stižu blogeri i influenceri iz Njemačke, Poljske, Velike Britanije, Francuske, Makedonije, Hrvatske, pa čak i daleke Australije i Japana.

Slavonske turističke zajednice surađuju sa Turističkom zajednicom grada Zagreba, a gosti svoj put započinju u Zagrebu. U nekoliko dana obići će Papuk, Jankovac, Kukuruzni labirit u Viškovcu, i štošta drugo, a osim Virovitičko-podravske županije, Osječko-baranjske, Požeško-Slavonske, obići će i našu županiju. Točnije, posjetit će našu Tvrđavu, ranč Ramarin, Seljačko domaćinstvo Opođe i Staru Kapelu.

Cijelim putem izvještavat će putem svojih profila na društvenima mrežima, s heštegom #visitslavonia i #shareslavonia, kako bi brendirali i promovirali našu lijepu Slavoniju među urbanom publikom.

Facebook Twitter Instagram