Vijesti

Blogeri u Slavoniji

Blogeri i influenceri iz cijelog svijeta jučer su posjetili Slavonski Brod, ranč Ramarin i obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva u okolici. Radi se o kampanji Hrvatske turističke zajednice kojoj je cilj promocija Slavonije putem društvenih mreža i content creatora koji svojoj publici prezentiraju ljepote našeg kraja. Njihove objave tako će doseći preko milijun ljudi iz cijelog svijeta. 

Svoje putovanje započeli su u Zagrebu, a nakon Papuka i Kutjeva, pronašli smo ih u Tvrđavi gdje su doživjeli Living history program i uživali u šetnji pod stručnim turističkim vodstvom.

Jedna od blogerica je i Sarah-Jane Begonja, inače iz Australije gdje je upoznala muža hrvatskih korijena s kojim se prije 5 godina preselila u Hrvatsku i tako započela pisati o svom iskustvu na blogu Chasing the donkey- Većinom pišem o Hrvatskoj, gdje ići, što posjetiti i probati...imam obitelj, pa također pišem o obiteljskim putovanjima, luksuznom smještaju i kampiranju, gotovo sve. 

Na pitanje kako joj se sviđa Slavonija, odgovara- Zapravo, ovo mi je treći dan u Slavoniji. Iako živim u Hrvatskoj 5 godina, ovo mi je prvi put ovdje i malo sam ljuta na sebe, nisam znala da imate toliko toga. Hrana je odlična, priroda predivna, a tek povijest...

A njeno oduševljenje potvrdili su i američki turisti na koje smo nabasali. Bill Hewitt stigao je iz daleke Kalifornije na svojoj turneji po Balkanu i u Slavonski Brod- Prekrasno je. Vrijeme je divno, imali smo odličan ručak i sad uživamo u šetnji. 

Facebook Twitter Instagram