Vijesti

Brođani odlični na prvenstvu u boćanju za osobe s invaliditetom

 Nakon duge stanke od 19 mjeseci zbog dobro nam svima poznatih epidemioloških mjera, uputa i preporuka radi pandemije COVID-19, u mjesecu rujnu su krenula natjecanja u boćanju za osobe s invaliditetom.

Od 18. - 19.09.2021. godine u Zagrebu na prvom prvenstvenom turniru prvenstva Hrvatske. Sudjelovale su Dora Bašić u BC1 kategoriji i Danijela Uljatovski u BC4 kategoriji. Dora Bašić osvojila je zlato.

Od 16. – 17.10.2021. godine u Zagrebu je održan drugi prvenstveni turnir prvenstva Hrvatske. Sudjelovali su Darko Francišković u BC1 kategoriji, Dora Bašić u BC1 kategoriji i Danijela Uljatovski u BC4 kategoriji. Darko Francišković osvojio je broncu, Danijela Uljatovski osvojila je srebro i Dora Bašić osvojila je srebro.

Od 13. – 14.11.2021. godine u Požegi je održan treći prvenstveni turniru prvenstva Hrvatske. Sudjelovali su Darko Francišković u BC1 kategoriji, Dora Bašić u BC1 kategoriji i Danijela Uljatovski u BC4 kategoriji. Darko Francišković osvojio je broncu i Dora Bašić osvojila je zlato.

U ukupnom poretku na kraju sezone i na kraju svih prvenstava u ovoj godini brodski igrači su završili na vrlo visokim pozicijama Darko Francišković osvojio na četvrtom mjestu, Danijela Uljatovski osvojila na četvrtom mjestu i Dora Bašić osvojila na prvom mjestu.

Boćarski klub Dan tako je postao jedan od najuspješnijih klubova u Hrvatskoj. Klub nastavlja sa treninzima i pripremama te zahvaljuju Sportskom savezu invalida grada i županije, osobnim asistentima i volonterima.

18.11.2021 08:07:00

Facebook Twitter Instagram