Vijesti

Brodski Mazatori napadaju Italiju!

 

Manje od 12 sati nas dijeli do dva velika natjecanja na kojima će nastupiti članovi Ultramaraton kluba Mazator i Triatlon kluba Mazator. U Italiji, točnije u Veroni se održava Europsko prvenstvo u trčanju na 24h na kojima nastupaju Ankica Pavlović, Sendi Štrbac i Krešimir Šimić, dok su u stožeru kao stručni član Tomislav Marinović i podrška Marko Ljevar. Start je ujutro u 10h, a cilj u nedjelju u 10h. Utrku možete pratiti putem Youtube kanala na linku

Svega 150km dalje od Verone, u mjesto Emilia Romagna se održava triatlonsko natjecanje Ironman koje je sinonim za jedno od najpoznatijih triatlonskih natjecanja u dugom triatlonu. Ironman podrazumijeva 3.8km plivanja, 180km bicikliranja i 42km trčanja. Napominjemo da nema spavanja između i sve se odrađuje u jednom danu, disciplina za disciplinom. Hrabri Mazatori kojima će ovo biti prvi Ironman su Matej Dolibašić, Josip Jelić, Dalibor Lovreković, Tihomir Šikić i Dubravko Čelebija. Dečki su članovi Triatlon kluba Mazator i pripremaju se godinu dana za ovo natjecatelja pod stručnim vodstvom trenera Tomislava Marinovića. Dečkima želimo mirno more, ravnu cestu i lake noge za veliki poduhvat koji će pamiti do kraja života.

Nećemo izostaviti i peto izdanje Mazator traila koje se održava sutra (17.09.) sa startom u 4h kada starta disciplina od 100km od Stare Kapele preko cijele Dilj gore, s ciljem na Jezeru Petnja. Osim 100km, natjecatelji će se moći okušati u disciplinama od 64km, 31km i 15km.

foto: Mazator 

 


16.09.2022 16:37:21

Facebook Twitter Instagram