Vijesti

Čelnici ŽO HDZ-a ugostili predstavnike medija

Predstavnici Županijske organizacije HDZ-a Brodsko posavske županije na današnjem blagdanskom druženju s predstavnicima lokalnih medija osvrnuli su se i rezimirali godinu na izmaku, ali i iznijeli predviđanja za 2018. 

Predsjednik ŽO HDZ-a Pero Ćosić smatra da su godinu obilježili lokalni izbori, na kojima je, ističe, ova stranka ostvarila odlične rezultate. Za 2018. je najavio još više aktivnosti, te zahvalio medijima na korektnom odnosu i izvještavanju tijekom još jedne godine. Stanovnicima ovoga područja zaželio je sretnu i uspješnu sljedeću godinu. 

Brodsko posavski župan Danijel Marušić podsjetio je pak na ugovore potpisane u četvrtak u Ministarstvu zdravstva, kojima su odobrena dodatna sredstva za dvije bolnice BPŽ; Opću bolnicu u Slavonskom Brodu te bolnicu u Novoj Gradiški. Rekao je kako vjeruje da je stranački program dobar i da će doprinijeti boljitku svih žitelja Brodsko posavske županije. 

Na blagdanskom prijemu za medije bio je i ministar financija Zdravko Marić, koji je građanima Slav. Broda i žiteljima BPŽ poželio uspješnu 2018., za koju je najavio mnoštvo izazova za ministarstvo kojem je na čelu i cijelu hrvatsku Vladu: 'Jednostavno, sveli smo se na razinu da ne stvaramo nove dugove, i trošimo onoliko koliko imamo', istaknuo je ministar financija. 

 

Facebook Twitter Instagram