Vijesti

CRO Race 2019 - obavijest o zatvaranju prometa u Požegi

 Od 1. do 6. listopada 2019., održava se biciklistička utrka CRO Race 2019 kroz Hrvatsku, te će biciklisti i biciklistički timovi  u sklopu prve etape utrke (Osijek-Našice-Kutjevo-Pleternica-Velika-Požega-Pakrac-Lipik), sutra (utorak) 1. listopada proći područjem Požeško-slavonske županije.

Prema predviđenom programu natjecanja sačinjenom od strane organizatora, natjecatelji bi iz smjera Našica u Kutjevo pristigli oko 13.45 sati, Pleternicu oko 14.15 sati, Vetovo oko 14.35 sati, Veliku oko 14.50 sati, Požegu oko 15.05 sati, Brestovac 15.25 sati, Pakrac 16.25 sati i na cilj u Lipiku stigli oko 16.40 sati.

Najzahtjevnije dionice su svakako u sjedištima gradova i općina, te većim mjestima kroz koje će natjecatelji prolaziti i to posebice u gradu Požegi u vrijeme odlaska građana s posla. Zbog toga će u gradu Požegi od 14 do 16 sati , a naročito u vrijeme prolaska biciklista od 15 do 15.30 sati biti posebna regulacija prometa, odnosno promet će biti potpuno zatvoren na ruti biciklističke utrke i to na sljedećim relacijama:

ullica Hrvatskih branitelja – Osječka ulica – Industrijska ulica – Zaobilaznica Vidovci,  Požega – Dubrovačka ulica – Arslanovci – Miroslava Krleže – Trg Matka Peića- Antuna Kanižlića – Trg Sv. Trojstva- Matice Hrvatske – Sv. Roka – Zagrebačka ulica.

Uz navedeno, centralno parkiralište na Trgu Sv. Trojstva i parkiralište od ulice Pape Ivana Pavla II do Cehovske ulice bit će zatvoreno od 6 sati ujutro pa sve do prolaska biciklista.

Stoga pozivamo sve sudionike u prometu na povećan oprez i pridržavanje uputa redara i policijskih službenika koji će upravljati prometom na dionicama i mjestima kojim utrka prolazi. 


 

Facebook Twitter Instagram