Vijesti

Dan otvorenih vrata Vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u Zagrebu

 Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman" održat će se u subotu 11. veljače 2023., od 10 do 13 sati u vojarni „Petar Zrinski“ u Zagrebu.

 

 

Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati osnovne informacije o preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima za potrebe Oružanih snaga, uvjetima i načinu upisa na studij, kadetskim pravima i obvezama,  vojnoj obuci te provjerama za upis.

Predviđen je obilazak objekata u vojarni te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora, a na svakoj radnoj točci posjetitelji će imati priliku razgovarati s kadetima.

Pozivamo sve zainteresirane da se najkasnije do 10. veljače 2023. do 10:00 sati prijave za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta.

Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište.

Ulaz u vojarnu bit će moguć kroz kolni ulaz (ulica Črnomerec). Molimo sve prijavljene posjetitelje da dođu u vojarnu, najkasnije do 9:45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. 

 

26.01.2023 12:39:51

Facebook Twitter Instagram