Vijesti

'Dani otvorenih vrata' uspješne obiteljske tvrtke 'Maurus' iz Sibinja

U stovarištu građevinskog materijala na adresi na adresi Sibinjskih Žrtava 158a u Sibinju kraj Slavonskog Broda, koji djeluje u sastavu obrta za trgovinu i usluge ''Maurus'' iz Srednjeg Sela - široj javnosti je poznat kao Centar fasada,
traju 'Dani otvorenih vrata' i to do
12.svibnja. 

Prilika je to za druženje i susrete sa poslovnim partnerima, prijateljima i kupcima. 

Davor i Ankica Maurus ponosni su roditelji sina Mateja na čije ime glasi obrt od 2016. godine. A prema saznanjima poslovanje je u stalnom procvatu:

-'Za uspjeh je potreban marljiv rad, rano ustajanje, kasni odlazak na spavanje, razmišljanje o napredovanju, proširivanje asortimana i sve to usmjereno na kvalitetnu komnunikaciju i rad s ljudima' rekao je  Matej Maras - sin i vlasnik obrta, koji smatra da je to recept za uspjeh. 
Imaju i velike planove za budućnost, jer idu na proširenje trgovine, a u svoj obiteljski obrt zaposlili su dvoje radnika iz Sibinja.

Za vrijeme 'Dana otvorenih vrata' trgovine "Maurus" snižene su cijene najtraženijih artikala. U ovo vrijeme je najveća potražnja za materijalom za fasade, dok nedavno u ponudi i asortimanu imaju betonske kocke raznih modela, što se kako kažu, pokazalo kao odličan potez za poslovanje.

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija