Vijesti

Davor Šuker ugostio veleposlanika Izraela

 Šuker i Mor razgovarali su o nogometnoj suradnji između Hrvatske i Izraela, a pritom je izraelski veleposlanik čestitao Šukeru na izuzetnom uspjehu hrvatske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju. Šukeru i Moru priključio se i prof. dr. sc. Dragan Primorac, počasni predsjednik Hrvatsko-izraelskog poslovnog kluba i predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina, prof. dr. sc. Dragan Primorac.

"Raduje me posjeta našeg prijatelja, veleposlanika Mora i zahvaljujem mu na lijepim riječima i poštovanju koje je iskazao prema hrvatskom nogometu. Nastavit ćemo njegovati tradiciju bliskih odnosa dvaju prijateljskih naroda te ćemo idućom prilikom nastaviti još konkretnije razgovarati o suradnji", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Šuker je dragom gostu uručio dres svjetskih doprvaka s brojem 9, a veleposlaniku Moru posebno se svidjela Zlatna kopačka koju je Šuker osvojio na Svjetskom prvenstvu 1998. godine.

"Oduševljen sam što sam imao priliku sjesti s legendom svjetskog nogometa - Davora poznaju u cijelom svijetu, od Los Angelesa do Kine. Nogomet ruši zidove mržnje, gradi mostove i promovira prijateljstvo između naroda. Razgovarali smo o mogućoj prijateljskoj utakmici između Hrvatske i Izraela, a vjerujem da će nam Davor uskoro doći u posjet i podijeliti s nama svoje iskustvo i znanje. Izrael može jako puno naučiti od Hrvatske koja je mala zemlja, ali je nogometni velikan", naglasio je veleposlanik Mor.


photo: HNS

Facebook Twitter Instagram