Vijesti

Debitirao Mahmutović, ovosezonsko pojačanje Marsonije

 U trećoj pripremnoj utakmici, NK Marsonia slavila je protiv NK Vinogorac rezultatom 2-0. Pogotke za Marsu postigli su Žuljević i Marić.

Prvu utakmicu u Bijelo-crnom dresu u subotu je odigrao Selmir Mahmutović, napadač koji je prošloga tjedna stigao u Marsoniju iz TOŠK-a.
- Mogu reći da sam sjajno prihvaćen od suigrača. Prva je utakmica, noge su još malo teške, nisam još ušao u kontinuitet, ali nadam se da ću iz treninga u trening biti sve bolji i da ćemo ostvariti zacrtane ciljeve - izjavio je Mahmutović nakon utakmice.
Trener Robert Špehar je i u današnjoj utakmici dao priliku cijelom igračkom kadru:
- Rezultat nije bio danas u prvom planu. Naravno, uvijek je važan, lijepo je pobijediti, ali sam ponovno zadovoljan angažmanom. Htjeli smo još brže igrati, brže stvarati šanse, ali jednostavno teren ne dozvoljava... U onom momentu kada se treba odigrati zadnji pas, lopta jednostavno odskoči, tako je bilo i našim gostima, ali mislim, na kraju, da su dečki istrčali dobru utakmicu - zaključio je trener.
Za Marsoniju su na rasporedu ostale još dvije pripremne utakmice - sljedeću subotu (12.2.) protiv Omladinca iz Gornje Vrbe te zadnja (19.2.) protiv NAŠK-a.
06.02.2022 09:28:08

Facebook Twitter Instagram