Vijesti

Deset tisuća posjetitelja na jubilarnim 15. Mega bikers susretima

Jubilarni, 15. Mega bikers susreti, opravdali su visoka očekivanja. Odličan program, besprijekorna organizacija, iznimno pozitivna atmosfera i najbolja zabava dočekali su desetak tisuća posjetitelja koliko ih se u dvije večeri okupilo na Poloju. Prva večer, bila je jedna od najboljih u 15. godina Mega bikers susreta. Od sjajnih slovenskih Unimogsa, preko Rockera iz Nove Gradiške, Atomskog skloništa, Opće opasnosti, Animal drivea do sastava The Trio, sve je bilo sjajno. Posebno dobro je zazvučao Pero Galić, kad se pridružio u nekoliko stvari Atomcima. Jednako dobra atmosfera vladala je i u velikom festivalskom šatoru, gdje su atmosferu do usijanja dovodili DJ Đobec i DJ Igor. 

U subotu je održana tradicionalna Utrka ubrzanja, po prvi put u pet klasa. Utrka se već četiri godine vozi u okviru prvenstva Hrvatske, a pohvale domaćnima za organizaciju i ove su godine stigle od čelnih ljudi Hrvatskog moto saveza. Pobjednici utrka su: Serija 600 - Danijel Kljajić, Serija Open - Matej Vuković, Pro 600 - Dominik Nikšić, Pro Open - Marko Sitar i PRO Drag - Igor Franjčević.

Nakon utrke uslijedio je poslijepodnevni defile gradskim ulicama, a nakon njega su se bikeri opet vratili na Poloj. U drugoj večeri susreta nastupili su sastavi The Trio, brodski Divlji dječak, Teška industrija, Aerodrom, a vrhunac večeri bio je nastup Brkova, koji su i ovaj put oduševili publiku. Koncert na velikoj pozornici su zatvorili sjajni Puls rock iz Zagreba. Predsjednik MK Brod Ivica Lovrić nam je rekao da su susreti prošli besprijekorno, te zahvalio svim bikerima iz gotovo 150 moto klubova, koliko je stiglo na susrete - Hvala našim prijateljima bikerima koji su stigli iz svih krajeva Europe. Posebno zahvaljujem brodskoj policiji na odlično obavljenom poslu, Žuji, našem Benji i njegovom ugostiteljskom obrtu Radost, svim posjetiteljima, a najviše našim Brođanima, koji od prve godine podržavaju naše susrete.-

 
 

 

 

 

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija