Vijesti

Dio učenika vratio se u klupe škole Milan Amruš, uskoro izgradnja nove zgrade

 Organizirati online nastavu u kratkom roku nije bilo nimalo lak zadatak za škole, a osobito Osnovnu školu Milan Amruš koju pohađaju djeca s teškoćama.

O brojnim izazovima razgovarali smo s ravnateljicom Natašom Čošić koja je naglasila da su roditelji iznimno važna karika u tome lancu između učenika i nastavnika, ali i da su dali sve od sebe, pa tako i gradivo slali poštom jer imaju čak troje učenika koji u današnje vrijeme nemaju struje u kući.

Što se tiče nastave na daljinu, većina roditelja izjasnila se kako bi htjela nastaviti sa takvim tipom nastave sve dok za to postoji potreba, odnosno ugroza za djecu i djelatnike, pa se tako tek četvero učenika ovog tjedna vratilo u školske klupe.

Zbog specifične situacije u ovoj školi, nije lak zadatak održati fizičku distancu sa učenicima koji trebaju fizički kontakt, pa je tako u dogovoru sa epidemiolozima učinjeno sve da se održava dezinfekcija i higijena na najvišoj razini.

A ono što posebno veseli je da izgradnja nove, primjerene i adekvatne zgrade za ove školarce počinje uskoro, potvrdila nam je ravnateljica.

 

Foto: os-mamrus-sb.skole.hr

 

14.05.2020 08:54:00

Facebook Twitter Instagram