Naslovna

Dobitnici oduševljeni: 'Bit će ovo pravi slavonski svatovi!'

Povodom 20- tog rođendana Radio Slavonija je organizirala veliku nagradnu igru pod nazovom "Dan iz snova". Budući mladenci imali su samo jedan zadatak prijaviti se i osvojiti najviše glasova. 12 tisuća i 200 komentara i oko 200 tisuća pogleda na FB stranici Radio Slavonije, rezime je ove velike nagradne igre, a najsretniji od svih prijavljenih parova bili su Katrina Galović iz Sikervaca i Đuro Majić iz Babine Grede. U sklopu programa Božićne bajke na središnjem gradskom trgu, uz svirku Berde banda, budućim mladencima nagradu je uručila direktorica Radio Slavonije Ankica Galović.

Prijavila nas je Katrinina prijateljica, a naši prijatelji i rodbina su zapravo napravili sve ostalo. Čak je i bivši zamjenik načelnik općine Babina Greda to objavio u glasniku. To nam je sigurno pomoglo da pobjedimo.- kazao je Đuro i zahvalio se svima koji su glasali za njih i omogućili im da dobiju nagradu vrijednu nekoliko desetaka tisuća kuna.

Inače Đuro i Katarina već su 12 godina zajedno, a sljedeće godine, 28. rujna reći će svoje sudbonosno DA. U svakom slučaju, igra se mladoj vjeroučiteljici iz Sikirevaca i ugostitelju iz Babine Grede itekako isplatila.

 

U nastavku donosimo popis sponzora koji su omogućili nagradnu igru 'Dan iz snova':

TAMBURAŠKI SASTAV BEHAR

FOTO STUDIO MARIN IVEZIĆ PHOTOGRAPHY

ISABELLE VJENČANICE

VARTEKS BY DI CAPRIO

ZLATARNICA LORENC

RESTORAN LOTOS

GALA ŠATORI

TOP LIGHT

CVJETNI SALON 'DADA'

TOP LINE

TOP ART

SANDRA DEKORACIJE VJENČANJA

AUTOWILL

Hvala svima! Vidimo se 28. rujna! :)

 

 

Facebook Twitter Instagram