Vijesti

Doček viceprvaka srebrnog Marija Mandžukića na glavnom gradskom trgu

Grad Slavonski Brod svečano će dočekati svog Brođanina Marija Mandžukića, osvajača srebrene medalje i počasnog građanina Grada, u srijedu, 18. srpnja 2018. na glavnom gradskom Trgu Ivane Brlić-Mažuranić. Program dočeka započinje u 17 sati, a prvo nastupa lokalni bend Dominik&Co. uz voditelja Luku Bulića koji će dobro zagrijati atmosferu za sve građane i posjetitelje koji su se najavili i iz drugih hrvatskih gradova. Prava slavonska fešta u srcu Slavonije započinje u 19,00 sati dolaskom gospodina Marija Mandžukića,  nakon čega slijedi nastup jednog od najpoznatijih i nagrađivanih glazbenika i pjevača, Miroslava Škore. 

Besplatan prijevoz građanima na doček

Kako bi svim građanima i posjetiteljima olakšao dolazak građana na doček na glavni gradski trg, Grad Slavonski Brod organizirao je besplatan javni prijevoz gradskog prijevoznika u vremenu od 16,00 do 19,00 sati. 

Posebna regulacija prometa

Ovim putem obavještavamo građane da će se na dan dočeka, 18. srpnja, privremeno zatvoriti za promet Ulica Petra Krešimira IV od Vukovarske ulice do Ulice Matije Gupca u vremenu od 17,00 do 24,00 sata. Promet će se u tom vremenu obavljati alternativnim pravcem Ulicom Matije Gupca te dalje Ulicom Petra Krešimira IV. Bit će postavljena odgovarajuća prometna signalizacija na predmetnim križanjima. Zbog očekivano velikog broja posjetitelja, molimo da se ne koriste nedozvoljena pirotehnička i ostala sredstva  kako bi doček prošao u što sigurnijem okruženju za sve prisutne, ali isto tako i u dostojanstvenom tonu. Pozivamo sve građane i posjetitelje na zajedničko slavlje i doček u rodnom gradu izvrsnog sportaša, iznimnog čovjeka s velikim srcem koji je pronio ime grada Slavonskog Broda diljem svijeta, našeg Marija Mandžukića. Vidimo se na Korzu!

Facebook Twitter Instagram