Vijesti

Dodijeljene Zlatne kune tvrtkama i gospodarstvenicima za 2022.

Dodijeljena su nagrade Zlatna kuna 2022. na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Slavonski Brod.

U kategoriji MALIH trgovačkih društava dobitnik plakete ZLATNA KUNA za 2021. godinu je: Tvrtka Industroremont osnovana je 1993. godine u Slavonskom Brodu gdje i danas posluje. Osnovna djelatnost tvrtke tada je bilo izvođenje radova sanacije i održavanje u industriji cementa. 2019. godine prošireno je područje djelovanja, a istovremeno se počinje raditi u drugim vrstama industrije kao što su naftna i plinska industrija, petrokemijska industrija, energetika. Izvedeni radovi su na novogradnji, sanaciji i popravcima tlačne opreme, čeličnih konstrukcija, industrijskih cjevovoda i kotlova i dr.

U kategoriji SREDNJIH trgovačkih društava dobitnik plakete ZLATNA KUNA za 2021. godinu je: Spiroflex je tvrtka utemeljena 1994.g. koje 70% proizvodnog programa čine kompenzatori rađeni po zahtjevu kupaca. Tvrtka projektira i proizvodi kompenzatore i ekspanzijske spojeve 70% sukladno sa zahtjevima kupca u suradnji s kojima i razvija nove proizvode. Spiroflex ima visoku tehnologiju i kvalitetu i radi na stalnom tehnološkom unaprjeđenju. Više od 50% ukupnog proizvoda čine izvozni poslovi tvrtke, uglavnom u Europsku Uniju, Istočnu Europu i Aziju. Tvrtka stalno raste i razvija se, a Zlatnu kunu dobila je i za 2017. i 2020. godinu.

U kategoriji VELIKIH trgovačkih društava dobitnik plakete ZLATNA KUNA za 2021. godinu je: S 96-godišnjom tradicijom na području montaže čeličnih konstrukcija, Đuro Đaković Montaža zauzima vodeću tržišnu poziciju kada je riječ o montaži i remontima energetskih, petrokemijskih i industrijskih postrojenja zahvaljujući velikom potencijalu koji proizlazi iz iskustva njezinih radnika na gradilištu, te na području planiranja, organizacije i upravljanja projektima.

 

 

28.10.2022 11:55:52

Facebook Twitter Instagram