Vijesti

Donacijska utrka Lige protiv raka i Saucony škole trčanja

 Na prostoru pored SD Vijuš danas (subota) se održava Donacijska utrka koju organizira županijska Liga protiv raka i Škola trčanja Saucony. Pod motom ‘Znanjem i prevencijom do zdravlja’, utrka je organizirana u okviru istoimenog projekta kojeg provodi Liga, s ciljem prikupljanja sredstava za nastavak rada i promoviranja zdravih životnih navika, po čemu je i jedinstvena. Ovom javnozdravstvenom akcijom žele potaknuti sve na razmišljanje o potrebi usvajanja zdravih životnih navika čime ujedno i preveniramo nastanak malignih bolesti.

Prijave su zaključene 15. kolovoza, a prijavljenih je čak 470 trkača, što je i najveći broj do sada.

Svaki sudionik svojim startnim brojem ujedno sudjeluje u tombolama koje su omogućili brojni sponzori, a svaki sudionik ima jednaku šansu za dobitak. Za sve sudionike utrke osigurane su medalje na dolasku do cilja, startni broj, okrijepa na stazi i nakon utrke brojne nagrade, kao i koncert Mije Dimišić koji će se održati u 12 sati ispred SD Vijuš.

Osim što uključivanjem u ovu utrku činite dobro djelo, ovo je prilika za aktivnost i dobru zabavu cijele obitelji u koju su uključena djeca kojoj od najranijih godina naglašavamo važnost fizičke aktivnosti. Okupite svoju obitelj, prijatelje, kolege s posla i sve ljubitelje trčanja ili one koji će to tek postati i budite dio jedinstvene utrke koja ima posebno značenje.

Start utrke: ispred Sportske dvorane Vijuš

Vrijeme utrka:

9 sati – dječje utrke  

10 sati – utrke odraslih (5 i 10 km) 

Datum utrke: 01.09.2018.

Mjerenje vremena obavlja 99 Balona Timing.

Image may contain: 2 people, people standing, sky, shoes, cloud and outdoor

Facebook Twitter Instagram