Vijesti

Dubioza kolektiv 7. prosinca stiže u osječki Gradski vrt

Dubioza kolektiv, jedan od najzanimljivijih glazbenih sastava iz Bosne i Hercegovine I regije, nakon brojnih upita fanova konačno dolazi i u Osijek. U petak, 7. prosinca 2018., s početkom u 21:00 sat počinje dugo očekivani spektakl glazbenika koji provokativno i beskompromisno pjesmama poručuju sve ono o čemu često šutimo, a rado bismo izrekli.

Njihovi su koncerti čista energija. Oni su moćni glazbeni sastav nevjerojatne kreativnosti koji je od 2003. do danas sebe izgradio u jedno od najvećih, najmoćnijih, najutjecajnijih, najpopularnijih i najpozitivnijih imena regionalne scene. Dubioza kolektiv već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta. Do sada su nastupali na mnogim festivalima diljem Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske, Nizozemske te diljem svijeta promovirajući kulturu ovih prostora. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom, koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Provokativni i beskompromisni tekstovi uz žestoku, odličnu svirku osvojili su obožavatelje svih generacija povezujući ih ideološki, glazbeno i čisto ljudski.  

Oni su jednostavno – Dubioza! 

 

Prodajna mjesta:

OSIJEK - Caffe bar Viva (kod bolnice), Caffe bar Dvorac (Mačkamama), OK TOURS, CD shop (pothodnik)

ANTUNOVAC - Caffe bar Stil

BELI MANASTIR – Green Room Pub

BILJE - Ured TZ

DONJI MIHOLJAC - Ured TZ

ĐAKOVO – Film Caffe

NAŠICE - Hotel Park

VALPOVO - Centar kulture M. P. Katančić

VINKOVCI - ZARA fitness centar

VUKOVAR - Hotel Lav

ŽUPANJA - Caffe bar Urban

Eventim sustav - (kiosci TISAK i Tisak Media, Petrol benzinske crpke, Exclusive Change –

mjenjačnice); BiH, Mađarska, Srbija  - Eventim prodajni sustav

Ulaznice možete kupiti od 17. rujna.

Cijena ulaznice za parter iznosi 80 kn do 30.9., 90kn od 1.10 do 31.10, 100kn od 1.11., a na dan koncerta i na ulazu 120 kn.

Cijena ulaznice za tribine iznosi 100kn do 30.9., 110kn od 1.10 do 31.10, 130kn od 1.11., a na dan koncerta i na ulazu 140 kn.

 

04.09.2018 18:35:00

Facebook Twitter Instagram