Vijesti

Dubravko Galović jednoglasno dobio novi mandat na čelu nogometnog saveza BPŽ

Večeras je u brodskom hotelu Art, na izbornoj sjednici Skupštine Županijskog nogometnog saveza Brodsko-posavske županije, dosadašnji predsjednik Dubravko Galović jednoglasno  izabran na novi mandat u trajanju četiri godine. Sjednici je nazočilo 70 delegata (od njih 96). Galović je bio jedini kandidat za novog predsjednika, a uz njega, u novi Izvršni odbor izabrani su dopredsjednici Slavko Milković, Damir Japundžić i Alen Haring, te članovi: Dalibor Tutić, Marko Zirdum, Ivica Ćorluka, Jakob Crnogorac, Franjo Mrva, Tomislav Vlaović, Mato Markovac, Branko Cindrić, Josip Kunecki, Ivan Golub, Željko Šimić, Mirko Milić, Miroslav Čuljak, Mladen Karavidović i Krešo Zečić. Izvršni odbor će u novom četverogodišnjem sazivu brojati 19 (umjesto dosadašnjih 17) članova. 

Zahvaljujući na povjerenju koje su mu članovi skupštine ukazali, Galović je istaknuo – Hvala svima na povjerenju, a čestitam i svim novim članovima Izvršnog odbora. Pred nama su nove zadaće, imamo puno planova, pred nama je značajna i velika investicija, izlazimo iz najma dosadašnjeg prostora, tu ćemo nešto uštedjeti, idemo u novi prostor, odobrena su sredstva uz pomoć županije, nešto ćemo se i kreditno zadužiti, pomoći će i HNS i sigurno ćemo imati puno bolje uvjete za rad svih struktura u županijskom nogometu. Novi prostor je u Starčevićevoj ulici. Što se tiče reorganizacije, tu ide definitivno nova međužupanijska liga, osam naših i šest klubova iz požeške županije, to je definitivno. I prema nižim razinama ide formiranje županijskih liga sa preostalim klubovima, sve prema planiranim aktivnostima.- 

Valja reći da su izabrani i članovi novog Nadzornog odbora. Predsjednik je Tomislav Tekić, a uz njega su izbrani Vedran Gajski i Robert Kožul. Predsjednik nove Izborne komisije je Krunoslav Paun, a članovi su Krunoslav Hofer i Marinko Begić. Predsjednik nove žalbene komisije je Vjekoslav Janković, novi članovi su Josip Spajić i Branimir Petrović. 

11.02.2019 23:46:19

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija