Vijesti

DVA NOVA NOSITELJA STANDARDA „OKUSI GRANIČARSKOG POSAVLJA“

Na području Brodsko-posavske županije nastavili smo s brandiranjem ugostiteljskih objekata koji u svojoj ponudi imaju tradicionalna jela našeg kraja. 

Restoran Ribarska kuća i restoran Stupnički Dvori dva su nova objekta koja se priključuju standardu „Okusi graničarskog Posavlja.“

Nakon standardizacije i udruživanja  ovoj velikoj obitelji koja u Hrvatskoj broji 150 restorana,u  Brodsko – posavskoj županiji ih je sada ukupno petnaest a brendiranje i standardizaciju ćemo nastaviti i ubuduće. 

 Uoči sjednice Vijeća Turističke zajednice Brodsko-posavske županije koja će se održati 15. srpnja bit će im uručen ploča branda   „Okusa graničarskog posavlja“ i jelovnici koji su na hrvatskom i engleskom jeziku a njihova ponuda promovirat će se na web stranici www.okusi.hr.

U Otočcu, 27. lipnja 2019. održana je sjednica Savjeta projekta Okusi hrvatske tradicije na kojoj su bili predstavnici svih turističkih zajednica županija   uključenih u projekt. 

Na sjednici je donesena odluka o održavanju manifestacije pod nazivom DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE. 

Manifestacija će se održati u vremenu od 15. do 25. studenog 2019. Svi nositelji standarda (preko 150 objekata u desetak županija) Okusi u tom periodu će po promotivnim cijenama u ponudi imati 2 tradicionalna menija od tri slijeda. 

Ovoj nacionalnoj manifestaciji priključit će se i ugostiteljski objekti s područja naše županije. Na sjednici je dogovorena zajednička promotivna kampanja manifestacije i standarda koja će krenuti sredinom mjeseca rujna. Dogovorene su izmjene i nadogradnja prezentacije ponude Okusa na zajedničkoj stranici www.okusi.hr.


Facebook Twitter Instagram