Vijesti

Dva nova slučaja u Brodsko posavskoj županiji

 U zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježena su dva (2) nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2. Zaražene su osobe koje imaju prebivalište na području grada Slavonskog Broda i općine Sibinj.

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 667, dok je broj aktivnih slučajeva 25 (3 manje nego prethodni dan). Hospitalizirano je 7 osoba (isto kao i prethodni dan) od čega je jedna hospitalizirana osoba na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalaze ukupno 262 osobe (2 osobe više nego prethodni dan).

Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane kao i organizatore javnih i privatnih okupljanja da se privremeno suzdrže od organizacije istih te na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 ukoliko ih ipak organiziraju ili na njima sudjeluju. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.


10.10.2020 10:28:51

Facebook Twitter Instagram