Vijesti

El Slavonico pripao Brođanima. MNK Brod 035 osvojio tri važna boda u Osijeku

El Slavonico je pripao Brođanima! Ponajviše zahvaljujući čudesnom vrataru Kovačeviću koji je obranio sve što je išlo u okvir vratiju. S ovim bodovima kod izravnog konkurenta u borbi za ostanak u ligi Brođani su zadržali svoje izglede, dok su Osječani sada u jako teškoj situaciji. Sve do 33. minute nije bilo golova, a onda je Luka Đerek presjekao loptu Nospaku i doveo Brod 035 u vodstvo od 1:0.

Dileme je riješio 3. minute kasnije Osječanin koji nastupa za Brod 035 Dražen Čavar prekrasnim golom za 2:0 potkopavši loptu preko Živkovića, ali vrijedi izdvojiti i dodavanje novog pojačanja Brođana Nebojše Popovića. Kada je Osijek Kelme krenuo s igrom bez golmana ne bi li smanjili rezultat, Almedin Bundavica je sa svoje polovice postigao pogodak za konačno slavlje Broda 035 u Osijeku – 3:0.

Bitan detalj utakmice bio je i crveni karton jednom od najboljih igrača Osijeka Zvonimiru Horvatu čemu je pripomogao Ivan Ivanagić koji je nakon međusobnog razračunavanja prošao bez kazne dok je Horvat zaradio isključenje. Bila je to prva pobjeda ekipe trenera Ćorluke na gostovanju u ovoj sezoni, dok ih ovog petka na domaćem terenu očekuje vrlo jaki Square iz Dubrovnika. Osječani gostuju kod lidera lige i sve manje je šansi da u Zrinjevcu i naredne sezone gledamo prvoligaški futsal.

Izvor. sportalo.hr

16.02.2019 10:47:06

Facebook Twitter Instagram