Vijesti

Fišijada i nastup Cecilije na Poloj privukli nekoliko tisuća posjetitelja

Tradicionalno Otvoreno prvenstvo grada Slavonskog Broda u kuhanju fiša i sajam „Slavonija na Savi“ove su godine održani na Sportsko-rekreacijskom centru „Poloj“. 

Podsjetimo, Fišijada se ranije održavala na prostoru pored Stadiona uz Savu, a jedne godine ugostila ju je i Tvrđava Brod. Nova lokacija međutim nije spriječila ljubitelje takve vrste manifestacija da dođu i uz zabavni program kušaju najbolje fiš paprikaše ovog područja. Između ostaloga, za pohvalu je potez organizatora da se održi humanitarna prodaja fiš paprikaša za pomoć udruzi "Plavi cvijet".

Prigodni zabavni program na središnjoj pozornici upriličio je sastav "Širok šor", a potom je  koncert održala Cecilija Rudić, izvođačica moderne tamburaške glazbe.

Evo što su o događanjima sinoć na Poloju i samom koncertu poručili organizatori: 

'U sklopu tradicionalne manifestacije fišijade, ove godine organizirane na Poloju, sinoć je Cecilija održala koncert koji je privukao velik broj posjetitelja iz Sl. Broda ali i iz ostalih Slavonskih gradova i mjesta. Najmanje 5 tisuća ljudi pjevalo je i plesalo sinoc na Poloju gotovo do 12 sati.  

Posjetitelji  su bili oduševljeni odličnom ribljom delicijom Fišom, ukupnim programom manifestacije i naravno, nastupom Cecilije i njene ekipe, koji je trajao više od dva sata.
Građani su pokazali da su željni glazbenih događanja i mi se iskreno nadamo da će epidemiološka situacija ostati i dalje dovoljno dobra i da će dozvoliti građanima uživanje u ovakvim glazbenim programima.
Poloj se pokazao kao izvrsno odabrana lokacija radi prostranosti prostora na otvorenom, koji omogućuje velikom broju posjetitelja okupljanje u skladu s epidemiološkim preporukama. 
Cecilija kao izvođač idealan je izbor jer okuplja sve generacije i sigurni smo da će ju Brođani imati priliku čuti ponovno već ovo ljeto'. 
 
 
 
 
03.07.2021 09:08:00

Facebook Twitter Instagram