Vijesti

Gradonačelnik održao prijem za uspješne brodske trkače

 Gradonačelnik Mirko Duspara održao je danas u Velikoj vijećnici Grada Slavonskog Broda prijem za brodske sportašice koje su na ovogodišnjoj 5. Polojskoj ultri ostvarile zapažene rezultate. Polojska ultra ujedno je i Prvenstvo Hrvatske u trčanju na 100 km, a svoja sportska iskustva u razgovoru s gradonačelnikom podijelili su Ines Jozić, osvajačica prvog mjesta, Ankica Pavlović, osvajačica ekipnog drugog mjesta te organizator utrke, Tomislav Marinović, ujedno i predsjednik Ultramaraton kluba Mazator.

„Iskoristio bih priliku i čestitao Ines na vrhunskom rezultatu. Popravila je svoj rekord, postala je prvakinja Hrvatske na 100 kilometara. Čestitam i drugoj našoj sportašici Ankici Pavlović koja je osvojila drugo mjesto u ekipnom isto tako na 100 kilometara. Ponovno je Ultramaraton klub „Mazator“ pokazao da je dobar organizator ovakvih velikih natjecanja, ali i da ostvaruje velike rezultate i to ne samo na državnoj razini.“, zaključio je gradonačelnik Mirko Duspara.

Gradonačelnik je osvajačicama postolja uručio i zaslužene novčane nagrade uz želje da ovakve uspjehe ponove i u budućnosti.

16.03.2022 16:19:30

Facebook Twitter Instagram