Vijesti

Hedonisti okupirali osječku Tvrđu

 Vedra, bogata i naša. I ove godine su hedonisti obojili Tvrđu, a Slavonija i Baranja pokazala sav svoj gastronomski, tradicionalni i kulturni raskoš. Uživalo se u raznolikoj gastronomskoj ponudi, od kulena do rebaraca, od vina do piva – svaki hedonist pronašao je svoj mali kutak.

Atmosferu u Vino.gradu i Beercuzu zagrijao je DJ Kemalier, a potpunom doživljaju uz gutljaj vina pridonijela je Zdenka Kovačiček & Green house blues band. Dok su Trgom Vatroslava Lisinskog u sklopu Food Bazaara građani uživali u kušanju domaćih sireva, likera i meda, svi mirisi vodili su prema Street Foodu. 

Vrele langošice, primamljujuće fritule, sočni hamburgeri, razne vrste mesnih prerađevina. Za svako nepce ponešto. 

Ali najslađi kutak, koji je šarenim svjetlima obojao Kulturni Centar Osijek, bio je u dvorištu Prehrambeno-tehnološkog fakulteta. Za velike i male, održani su umjetnički performansi i glazbeni program. Uz svjetlo koje je oduševio sve posjetitelje, Jelena Radan i Goran Bošković zaokružili su sanjivu atmosferu Zemlje bez granica.

Iako je petak bio sjajan uvod u još jedno izdanje HeadOnEasta, subota nam donosi još više. Jutro započinjemo nastavkom bogatog programa u Zemlji bez granica – na rasporedu su tijekom dana različite predstave, radionice i performansi, a večer će začiniti zvuci koncerta grupe Meritas. Osim toga, od jutra možete posjetiti i Sajam antikviteta i razgledati poviješću obogaćene starine. Sve specijalitete koje jučer zbog prevelikog izbora niste uspjeli isprobati, imate priliku ponovno naći i večeras na Street Foodu. Opuštanje uz dobro piće i ugodnu glazbu očekuje vas u In da Sofi, te Vino.gradu i Beercuzu, uz neizostavni glazbeni program – Borna Šercar's Jazziana Croatia. Sigurni smo da postoji netko vaš tko je htio posjetiti HeadOnEast, ali je bio spriječen, razveselite ih i počastite znakom pažnje iz Food Bazzara. Reklama: Įtempiamos lubos Vilniuje ir Jonavoje konkurencinga kaina: Ferentina 

Informacije o događaju i programu detaljno možete pratiti na visitslavoniabaranja.com, Facebook stranici Visit Slavonija Baranja i eventu HeadOnEast i Instagram profilu visit.slavonija.baranja. 

 

 
 

 

04.10.2020 07:53:13

Facebook Twitter Instagram