Vijesti

Hit predstava 'Crnogorac u krevetu' u četvrtak 1. ožujka u brodskoj KKD I.B. Mažuranić

Nakon dvije rasprodane predstave u samo nekoliko dana u istome danu prije četiri godina, nagledanija komedija „Crnogorac u lrevetu“ ponovo dolazi u Slavonski Brod. Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres. 

Dva sata vrhunske zabave uz kazališnu predstavu i to najgledaniju komediju u novijoj hrvatskoj povijesti, "Crnogorac u krevetu". Njezin autor i jedan od dvaju likova na pozornici je Peđa Šuškavčević, u susjednoj Crnog Gori, ali i puno šire sinonim i simbol komedije. Ovu komediju od obične dijeli odličan tekst, vrhunsko glumačko umijeće i dobra scenografija.

Ova predstava se izvodi više od 10 godina, a prošle godine prešla je i respektabilnu brojku od 100 tisuća gledatelja. Toj brojci treba dodati i gotovo 6000 posjetitelja u 12 rasprodanih predstava u Splitu, 1200 posjetitelja u dvije rasprodane predstave u Slavonskom Brodu, 1000 posjetitelja u Šibeniku...1500 posjetitelja u pet rasprodanih predstava u Dubrovniku...jer ova se komedija po nekoliko puta igra u svakom gradu gdje gostuje. 

Riječ je komediji koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima koja opisuje život jednog prosječnog crnogorskog bračnog para. Crnogorac je osvojio publiku u svim gradovima Republike Hrvatske gdje je odigrao predstavu. Na pitanje glumcu da li je iznenađen što je toliko prihvaćen u Hrvatskoj, odgovara: „Mislio sam da je samo splitska publika nezasitna. Odigrao sam u Splitu već 12 predstava 'Crnogorac u krevetu' i svaki put punimo sale, sve se predstave rasprodaju. Kada smo krenuli sa turnejama, nisam ni slutio da će biti u svim gradovima tako veliki odaziv publike. Predstave ponavljamo već i u drugim gradovima. Veliko mi je zadovoljstvo igrati u Hrvatskoj, jer je Hrvatska publika posebna, naročito u Varaždinu, Vinkovcima,Slavonskom Brodu, Splitu, Velikoj Gorici gdje nas je publika čekala nakon odigrane predstave da nam čestitaju jer, kako sami kažu, ne sjećaju se kada su posljednji put pogledali tako dobru komediju. Publika kaže da organizatori predstava svašta nazivaju 'urnebesnom komedijom', a u predstavi se nasmiju svega dva puta. Ovo je zaista urnebesna komedija, gdje se publika ne prestaje smijati…“ 

Prodaja ulaznica: 60 kn Kiosci Tiska: Trg I.B.Mažuranić 15, Ul. Borovska, Trg Pobjede 21,Trg Pobjede 7, Trg Sv. Antuna 43, Ul. J.Rimca, ul. A.Štampara 23, ul.Basaričekova 2, ul.I.Gundulića 18, ul.E.Kumičića 28, ul. Đ.Pilara 5, Naselje A.Hebranga 4D, ul. J.J.Strossmayera... mjenjačnice Change u City colosseumu,Supernova i Petrol benzinske pumpe.

 

27.02.2018 00:01:17

Facebook Twitter Instagram