Vijesti

HSS-ovi kandidati za Europski parlament posjetili Slavonski Brod

 Kandidati HSS-a za Europski parlament, zajedno sa čelnikom stranke, jučer su posjetili Slavonski Brod. Na Korzu su se susreli sa građanima i iznijeli svoj program.

Krešo Beljak kazao je kako će se fokusirati na zelene teme i proizvodnju hrane koja je u Hrvatskoj marginalizirana kao tema- HSS se zalaže za naprednu, modernu i tolerantnu Hrvatsku u modernoj Europi u kojoj nam primjer trebaju biti Austrija, Njemačka i zemlje Beneluxa, a ne istočno-europski smjer u koji nas guraju HDZ i predsjednica, jer te asocijacije nemaju veze s Europskom unijom kakvu smo zamišljali.

Liječnik i jedan od kandidata na listi Zoran Bahtijarević kazao je da su Hrvati marljiv narod, a potrebno je zalagati se za uspjeh do kojeg se dolazi radom. Također je iznio zadovoljstvo posjetom Slavonskom Brodu i kazao da su ga 'ploče na Korzu podsjetile na mjesec dana sreće i zajedništva', dok je ekonomski analitičar Damir Novotny poručio kako trebamo slijediti napredne ekonomije i 'riješiti se kočničara koji nas sputavaju posljednjih 30 godina'.

Facebook Twitter Instagram