Vijesti

Humanitarna akcija Srednje medicinske 'Svi za našu Lavicu'

 Volonterski klub Hipokrat Srednje medicinske škole Slavonski Brod pokreće humanitarnu akciju „Svi za našu Lavicu“. Humanitarnu akciju organiziraju kako bi pomogli njihovoj učenici i prijateljici Gabrijeli koja boluje od sarkoma, bolesti kostiju. Cilj je prikupljenim sredstvima omogućiti dolazak liječnika iz inozemstva koji će svojom ekspertizom pomoći pri operaciji uklanjanja zloćudnog tumora.

Za izvođenje operacije i dolazak liječnika iz inozemstva potrebno je 7000 eura koje žele prikupiti kako bi Gabrijela mogla nastaviti školovanje i druženje s prijateljima iz svoje škole.
Akcija prikupljanja sredstava počinje od 23. studenog, a trajat će do 23. prosinca. Napredak akcije možete pratiti na Facebook stranici Srednje medicinske škole Slavonski Brod. (
https://www.facebook.com/medicinskasb
)
Vođeni osjećajem humanosti i solidarnosti, u razdoblju kada trebamo paziti i misliti na druge i sebe, izdvojite svoje vrijeme i resurse, priključite se akciji i pomozite našoj Lavici Gabrijeli.

Donaciju možete izvršiti uplatom novčanog priloga na račun: IBAN: HR4323400093112436806
koji je otvoren u PBZ banci.
Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate putem e-maila: peric.ana01@gmail.com ili na broj mobitela 099/687-7031
 
Srednja medicinska škola Slavonski Brod
Učenici Članovi Volonterskog kluba Hipokrat
23.11.2020 15:01:10

Facebook Twitter Instagram