Vijesti

HUMANITARNA UTRKA „I JA IMAM PRIJATELJA POLICAJCA“

 Ovog vikenda je održana humanitarna utrka pod nazivom „I ja imam prijatelja policajca“. Utrku je organizirala Policijska uprava brodsko-posavska, Zaklada policijske solidarnosti u suradnji sa Ultramaraton klubom Mazator, a povodom obilježavanja trinaeste godine postojanja Zaklade policijske solidarnosti.

Zaljubljenici trčanja okupili su se ispred dvorane Vijuš u Slavonskom Brodu od najmlađe životne dobi do onih starijih građanki, građana, policajki i policajaca. Tako je svoj trkački korak prema Poloju pružilo oko 150 trkača, kojima će ovo iskustvo biti ujedno trajna uspomena na sjedinjenost građana i policije u humanosti i sportu. Za najbolje plasirane u svim kategorijama, organizatori su osigurali zaslužena priznanja i medalje, te zahvalnice za sudjelovanje.

Ova humanitarna utrka će podsjećati sve sudionike na optimizam i pozitivnu energiju koja se širila trkačkom stazom, te dala novu snagu Zakladi policijske solidarnosti, koja inače svojim aktivnostima ujedinjuje policijske službenike u teškim trenutcima


Facebook Twitter Instagram