Vijesti

IDEMO PONOVNO POKAZATI DA IMAMO VELIKO SRCE: Lea mora na operaciju kralježnice

Prije nešto više od tjedan dana, 28.01. 2020. stigao nam je predračun za Leinu operaciju te ona iznosi 223 024, 50 kn. Nismo odmah objavili, odlučili smo pričekati dok se ne otvori poseban račun za donacije koji glasi na Specijalnu bolnicu Arithera.

IBAN:
HR6824880011500130695
Specijalna bolnica Arithera
Bukovačka cesta 1, 10 000 Zagreb
SWIFT (za uplate iz inozemstva): BFKK
HR 22

U trenutku kada se navedeni iznos skupi, račun se zatvara, a mi ćemo nastojati što češće vas obavještavati o tome koliko smo skupili.

 


Iz iskustva smo naučili da kada se male ruke slože, sve se može. Sigurni smo da ćemo ovaj iznos skupiti veoma brzo i da ćemo se, uz vašu pomoć, još jednom izboriti za Leu.

 

Za sve koji nisu imali priliku ranije se upoznati s Leom i njezinim stanjem, naša Lea je hrabra djevojčica od 11 godina koja je do sada prošla već tri operacije i nažalost, očekuje ju i četvrta operacija u Zagrebu za koju se sada pripremamo.

Prema svim nalazima i mišljenju, kako profesora Kovača, tako i cijelog specijaliziranog tima, Lea mora na operaciju kralježnice koja zahtjeva pristup i s prednje strane (prsa) i sa stražnje strane (leđa).

Nažalost te dvije operacije neće moći biti odrađene u jednom zahvatu nego će biti u razmaku od tjedan dana. Dakle profesor će Leu operirati s prednje strane kako bi sredio rebra i cijeli trup joj podigao prema gore, a sa zadnje strane da se izvade postojeće šipke i korigira gornji i donji dio kralježnice na kojima kralješci još nisu srasli.

Izvor: 
Facebook

19.02.2020 12:30:18

Facebook Twitter Instagram