Vijesti

Industrijsko obrtnička škola zatvorila Tjedan cjeloživotnog učenja

Tjedan cjeloživotnog učenja u Brodsko posavskoj županiji zaključen je današnjim cjelodnevnim programima u prostorima brodske Industrijsko obrtničke škole, koja svoj dan slavi otvorenim vratima za sve građane, a posebno njihove buduće učenike, kojima je prikazala sva zanimanja i smjerove koji se provode u ovoj srednjoj školi.

Kako je kazao ravnatelj IOŠ Luka Mladinović, u programe Tjedna cjeloživotnog učenja uključuju se svake godine, a ove su pojačali aktivnosti i predstavili su programe usavršavanja, primjerice bravar cjevar, zavarivači, obrađivači na CMC strojevima, program električara za optičke instalacije, te dva programa u pripremi; auto dijagnsotičar i serviser na električnim i hibridnim vozilima.

Potonja dva su programi koji se moraju uvesti zbog razvoja novih tehnologija, kao dio kurikuluma mehatronike.

Inače, u Industrijsko obrtničkoj školi u Slavonskom Brodu svoja su vrata danas otvorili svim građanima, posebno budućim učenicima, kojima su izložbama učeničkih radova i prezentacijama prikazali vještine u pojedinim zanimanjima. Sve je završeno svečanom sjednicom Nastavničkog vijeća i proigodnim druženjem koje je, upravo da Svjetski dan učitelja, okupilo bivše i sadašnje profesore i učenike ove ugledne brodske srednje škole.

Facebook Twitter Instagram

Foto galerija