Vijesti

Iz radionice Psihomodo Popa dolazi nam novi singl 'Ako želiš biti moja'

Iz radionice Psihomodo Popa dolazi nam novi singl ‘Ako želiš biti moja’. Nastavak je to priprema za njihov idući studijski album kojeg su najavili prošlogodišnjim hitom ‘Sve će biti u redu’.

Ljubav je vječna inspiracija mnogim umjetničkim dušama, a dilemu kome pokloniti srce, Psihomodo Pop je obradio na sebi svojstven način.Pjesmu u cijelosti potpisuje upravo Davor Gobac, a producirao ju je Srđan Sekulović – Skansi. Za mastering je zaslužan Stuart Martin iz Stone Bridge Musica, s kojim su već surađivali na singlu ‘Sve će biti u redu’ i albumu ‘Ćiribu Ćiriba’ iz 2014. godine.Pripreme za veliki obljetnički koncert ’30 GODINA ZMAJA’ su u punom jeku i 2. lipnja nas očekuje večer vrhunske zabave uz Psihomodo Pop i njihove goste.

U razgovoru za Radio Slavoniju, uvijek dobro raspoloženi Davor Gobac, otkrio nam je koja je tajna njegova uspjeha kao glazbenika: "Pa ono, zapravo mislim da je to zato što je to ono što stvarno istinski volimo raditi. I da budem iskren, to je zapravo najbolje što znamo raditi u životu, heheh." 

Svakako poslušajte novi singl! :)

08.02.2018 14:33:00

v=mhqDP6_c4Mw

Facebook Twitter Instagram