Vijesti

Izbori u HDZ-u potvrda da stranka ide u dobrom smjeru

 Unutarstranački izbori u HDZ-u za predstavnike na županijskoj, gradskoj i općinskoj razini održani su u nedjelju, a rezultati u Brodsko-posavskoj županiji potvrdili su da članovi smatraju kako stranka ide u dobrom smjeru.

Pero Ćosić ostaje na čelu županijske organizacije, dok su Danijel Marušić i Josip Samardžič na čelu novogradiškog i slavonskobrodskog ogranka. 

Ćosić je ovom prilikom zahvalio i kolegama i članovima koji su s povjerenjem dali svoje glasove- Hvala svim članicama i članovima koji su izašli na ove unutarstranačke izbore, posebice hvala svima koji su mi ukazali povjerenje. Čast mi je bilo i čast mi je opet biti predsjednik našeg županijskog HDZ-a.

Naravno, čestitam svim izabranim predsjednicima i podpredsjednicima općinskih i gradskih odbora. Posebice čestitam izabranim potpredsjednicima Županijske organizacije Ankici Zmaić, Danijelu Marušiću, Josipu Samardžiću i Aci Vidakoviću. Svima izabranima želim puno uspjeha budućem radu.
Zahvaljujem svima koji su sudjelovali u organizaciji izbora. Uz Vašu pomoć smo uspjeli poštivati sve epidemiološke uvjete, biti odgovorni i sačuvati zdravlje građana.
Konačno, smatram da je dobro što smo uspjeli održati unutarstranačke izbore jer smo tako dobili legitimnost na kojoj ćemo graditi buduće pobjede.
23.11.2020 09:33:41

Facebook Twitter Instagram