Vijesti

IZNIMNO USPJEŠNO LJETO JE IZA VK MARSONIA

Srpanj i kolovoz 2022. godine, ostaju upisani kao jedni od značajnih mjeseci u povijesti VK Marsonia, ispunjeni brojnim natjecanjima, kako svjetskim, tako i onim domaćim. 

Nakon vrlo uspješnog Tintilinića 2022 na našim bazenima, na kojem su osvojili 2. mjesto, na red su došli mlađi kadeti koji su bili u Neumu na Memorijalnom turniru Ivica Bačić u organizaciji HVK Neum te U-16 na prvom Invictum kupu u organizaciji VK Invictumu koji se održao u Sarajevu.
 
 
Nakon toga na red su došle naše cure Ria Glas (trenutačno ŽVK Mladost) i Alka Lulić (trenutačno ŽVK Mursa i POŠK), koje su iznimno teškim radom dosegle vrhunac natjecanja, a to je Svjetsko Prvenstvo do 16 godina koje se održalo u Larisi u Grčkoj.  Sljedeća je, nadaju se, Olimpijada, kako bi pokazali svijetu da i Slavonski Brod ima vrhunske vaterpolistice i vaterpoliste i da se svi još više možemo ponositi našim igračicama.
 
 
Trenutačno, u periodu od 28.08. - 02.09.2022., naši vaterpolisti Niko Opačak, Domagoj Prpić i Nikša Lulić su u kampu HVS za U-12 i U-13, koji se održava u Splitu, a gdje će uspjeti vidjeti i utakmice EP u Spaladium Areni. Također, u provedbi programa sudjeluju i naši treneri Filip Grabar i Kristian Šimić.
 
 
Bez trunke odmora, ekipa u petak kreće za Mali Lošinj na 18. međunarodni vaterpolski turnir u organizaciji VK Lošinj za godište 2008. i mlađe na kojem sudjeluje 12 klubova iz Hrvatske i cijele regije, što će biti još jedno ogromno iskustvo za mlade brodske vaterpolistice i vaterpoliste, a, naravno, i sam klub.
30.08.2022 12:41:00

Facebook Twitter Instagram